oxygene adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam adamlar belirtmiş ancak hiç bir ziyaretçim benim sitemi bir başkasına e-maille gönderemezmi?
Bir diğer olay benim her gün posta kutuma yüzlerce spam mail geliyor. Şimdi bunlara neden kimse müdahale etmiyor?
Bu olay biraz domainin kalitesinden kaynaklanıyor bence. Orda çalışan elemanlardan birisi kendisine almak istiyor olabilir veya godaddy böyle bir politika izliyor olabilir.
siteye giren 40-50 tüm zamanlar için ve bir posta gönderiliyor o postayı alanda bu domainden spam yapılıyor diyerek godaddy ye şikayet maili atıyor. Bu çok saçma! ve çok şaibeli!
Hiç kimse sitesinin bir e-posta içinde yer alıp almadığının garantisini veremez ve bunu kontrol edemez.
@TeKKursun domain adını gönderdim bakarsan sevinirim.
Hocam elbette gönderebilir ama tahminimce başka şeyler var, işin içinde olmadığım için bu konuda yorum yapamıyorum ama godaddy en hassas firmalardan biri bu konuda, bunuda göz önünde bulundurmak gerek... sonuç olarak oda kendine edindiği politikalarını uygulamakla yükümlü.. bir çok ilgi, alaka göstermeyen firmadan daha duyarlı olduğu kesin.

Ancak çalışanların domaini kendi üzerlerine almak gibi basit bir düşünceyle yaklaştığını sanmıyorum olaya, godaddy'den konuşuyoruz... xxxx.info sitesinden değil

Aslında bu konuyu detaylıca kendileriyle görüşmen daha yerinde olur, alan adı yeni kaydedilmiş... daha önceden kayıtlımıydı bilmiyorum, eğer kayıtlıysa bu domain üzerinden ciddi anlamda spam yapmış olabilirler, daha sonra sen bu alan adını aldığında şikayet üzerine böyle bir yaptırım uygulamış olabilirler, yani senin haberin olmadan tüm bunların olması muhtemel...