Allahdan adam yedeğini almış yeni servere yükledik. Herşey için Saolun.
25 gün kaldım ve 3 4 sitelerim açık kaldı 50 ytl ödeme yapdım Şimdi ise dedicated alıcam ve ya vps alırım Hayırlısı.
Eğer benim serverimde sorun çıkmaz güvenli diyen varsa eklesin 2 aylık ödeme peşin olarak yapılacaktır...
info@ferhost.net
açıkcası ferhost saçmalama rekoru kırmış.msn üzerinden sürekli görüyorum yok reseller istiyorum vps vericek şunu hediye edicek bunu hediye edicek tarzında.gerçekten olabilecek en bilgisizce bu işe giren kişilerden birisi.yeterince beceriksiz.
sanet konusuna gelince evet bir kaç gün ping sorunu yaşandı.ancak alt yapının oturması ile beraber sorun çözüldü.sercan beyden yeterince iyi hizmet alıyorum.ancak arkadaşlar yılların oturmuş dcleri ile karşılaştırmayın tabiki.zamanla olucaktır bazı şeyler.
ama belliki saolsun ferhost konuyu bir mesaj alanına dönüştürüp evelemiş gevelemiş.tostcu diye tabir ettiğimiz tiplerin başı.buna inanmayan varsa msn adresine eklesin 1 gün içinde sadece nicklerine yazacakları şeyler yetecektir.
bu mesajım sadece ferhosta saldırır gibi oldu ama dayanılmıyor açıkcası artık bu tost gençlikten.sanetden hizmet alacak gönül rahatlığı ile alsın.Sercan bey yeterince yardımcı oluyor.Ancak alırken şartlarınızı iyi konuşun sonra sunucuma şu kurulmuyor bu kurulmuyor demeye hakkınız yok.