MrManson a katılıyom. Aslında çelişkili bişi. Otostopla gidip bahçeköy den bira alıcaktık. O sırada bi kamyon durdu herkez biniyordu. Atladım bagaja. İlerde tekele gelince arkadan bağırdım kaptan tekelde indir. Indik aldık biraları (15 tane). Takside geçmiyor arabada geçmiyor. Geçsede otostop a durmuyor. Bi arada burdu. Beyler sizdemi Mehmet Akif'e dedi. Evet dedik. Atlayın dediler atladık. gittik içeri girdik. Kahverengi Şişe Efes mis gibi gelmişti. Biz bol bol gittik aldık geldik. Sabah - Öğle - Akşam. Barışarock 1 ve 2 de neler çektiğimizi anlatsam sayfalara sığmaz. Ondan bu sefer herkez hazırlıklı geldi bizde. Seneye çadır kent kurcaz.
Geçen sen izlemelik çadırımız vardı. Battaniyemizde yoktu. 10 kişiydik. Sadece uzaktan içip izlemiştik.
1. barışarockta çadırımız yoktu. gece çiğ düşüp üstüne ayaz çıkmıştı. Esenyurt Belediyesinin reklamı vardı muşambadan 3 katlı bina boyunda onu kesip onun içinde yatmıştık

Gece üşüyüp ısınmak için bizi yakma girişiminde bulunan 5 ayrı grubu kovalamıştım. Her geçen festival daha iyi oluyoruz.
Kaynak :
www.iha.com.tr (Arşiv@2003 Barışarock - Arşiv@2004 Barışarock)