Dostum gene lafi carpitmissiniz. Bakin tekrarliyorum Aletlerimiz iki router iki switchden ibaret degil. Bi kere bu basite alir laflarinizi birakiniz. Ve Sandiginizdan iyi saldiri aliyoruz. Ayrica Hack sitesi barindirmak yasak degil o site uzerinden yada sitenin barindirildigi sunucu uzerinden saldiri yapmak Zarar vermek yada kanunlara aykiri konusma aciklama ve zarar vermek yasak.
Biz kimseyi madur birakmadik.
Bu konu ile ilgili tek soru soracam. Konu daha uzamasin. Gereksiz muhabbet geliyor bana artik bu tarzda satasmalar herkez kendini bilir.
Sayin FERHOST. Siz managed olarak ücret verdinizmi ? sunucumu siz duzenleyin bakimlarini yapin diyerek bi talebinize karsi odeme yapdinizmi ?
Eger Bana VPS ucretinin haricin de para yatirdi iseniz Buyurun soleyin aksi takdirde odur budur yorumlarini birakin.
Ayni sunucu uzerinde VPS bilgisi.
isteyen girer bakar..
ip = 88.255.247.54
Login : deneme
şifre : deneme
Girip
uptime
bakabilirsiniz. Ferhostun VPS ile ayni sunucu taahhut edebilirim.
Ben sunucuyu açdırırken sizle konuştum bana vps yi kurun güvenlik tam olsun diye sitelerimde kapanma olmasın diye ama bakdım 2 3 gün sonra sitelerim kapanmaya başladı. Şu an bile sunucular kapalı finalx-team.comun sql yedeğini verirmisiniz dedim cevap verilmedi. Ne diyimki hayırlısı