Bu Konu Gereğinden Fazla Uzamış Sercan Yani SANET yeni Açılan bir dc gerçi ben tripponting vs vs korumaları olmayanlara dc demiyorum dc kurmak 2 router 2 makine 2 swich ile ise 2000 ytl verip hattı istediğin yere cektirip dc açarsınız.

Fakat Sanet kendilerini Geliştireceklerini Söylüyorlar msn ilede Görüşüyoruz sercan beyle planları projeleri güzel umarım istedikleri yerlere gelirler. Başarılarının Devamını dilerim.

Fakat Ferhost Konusunda Biraz acemice davranmışlar şahsen siz bir dc siniz ve türktelekominikasyon tarafından faliyet belgeniz var yada şuanda yok eninde sonunda alacaksınız ve hack Wa-rez ***** vs. yasadışı siteleri Barındırmamanız gereklidir. Bunu Hatırlatırım. (Bu Söylediklerim TR loc. Sunucuları için geçerli )

Ferhost un siteleri Hack Sitesi elbet Saldırı alacaktır botnet ddos vs seyler Hat Yetmiyecek makine yada vps ne kadar kuvvetli olursa olsun 10 20 mbit hat 100 mbit saldırıyı kaldırmaz bir çok kişi bilirki 4 mbit ttnet baglantısıyla 10 mbit havuzda olan bir dedicated ı susturursunuz.
Ping atsan bile yeter yani sözün kısası sercan bey ufak tefek tehtitler olması firmanız açısından Hoş karsılanmayacak seyler size yakıştıramadım.

Ferhat almanya loc satış yapan herhangi bir firmadan akarweb rambilisim hexca olabilir mesela 512 mblık bir vps al gerekli ayarlarını ben yaparım.