tapsin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin makinenizi biz bozmadik. Ve suna emin olun yeni kurulum denicekdir makinenize. Ve format atilip yeni kurulum ucreti alinacakdir.
Siz hala neyin pesindesiniz anlamiyorum Ben bu isi bilmiyorum demekmi zor geliyor?
Ben bu işi bilmiyorum diye bir şey yok Ben eğer bilmiyorsam yapamadıysam siz hiç yapamadınız o zaman siz hiç bilmiyorsunuz Aşağıdaki cevapın birinde 2 adet vps kullandığım ve tek vps para ödediğimi sölemişsiniz Ben iki adet vps kullanıyorum ama niye iki tane kullanıyorum diye sölememişsiniz. Ben burada sölüyorum ben windows vps server aldım ama 2 gün salamdı 3 gün sorun yaşadım sonra giremiyordum vps ye vps servere reset attılar açıldı ve sitelerim kapalıydı php izni yoktu.

Ve neden sitelerim kapalı diye sorduğumda sunucu ile oynamışsın denildi. Ama ben sunucuya giremediğim halde nasıl oynayabilirim ki Sonra bana sorunu çözemediklerini sölediler ve bazı müştelerinde de bu sorunu yaşamışlar linux kuralım dediler tamam dedim kurdular. Bu sefer 2 vps kullanıyordum ikiside 25 günde toplasan tam 3 4 gün açık kalmıştır

Verdiğim para 50 ytl eğer 3 4 gün sitelerimin açık kaldığı sunucu 50 ytl ise ben birşey demiyorum. Neden iki tane vps kullandığımı falan herşeyi açkladım Gerisi onaylamak size kalmış.