NFSERVERS, 15 Kasım 2005 tarihinde, No Fream Technology ismi ile İnternet ve Bilgisayar hizmetleri sektörüne adım attı.

Başlarda, Web Hosting, IRCD, Radyo Hosting satışlarına önem veren No Fream Technology, 2007 yılının başlarında isim ve revizyon değişikliğine giderek, NF(NO FREAM)SERVERS ismini aldı ve, daha çok Dedicated Server, Virtual Private Server ve Co-Location alanlarında kaliteyi, ucuza sağlamayı amaç edindi.

NFSERVERS geçen 3 yıl içinde, Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tuttu, müşterilerin fikirlerine önem verdi, yeri geldiğinde çalışmalarına kattı.

NFSERVERS'dan aldığınız;

Web Hosting Hizmetinden memnun kalmazsanız 15 gün içinde;

IRCD/Shell, Radyo Hizmetinden memnun kalmazsanız 7 gün içinde;

Virtual Dedicated Server ve Virtual Private Servers hizmetinden memnun kalmazsanız 5 gün içinde;

hiç bir mazeret göstermeksizin para iadesi isteyebilirsiniz.

NFSERVERS, Tüm Dedicated ve Virtual Private Serverlar'da lisanslı ürün kullanır.

Kiraladığınız Tüm Dedicated ve Virtual Servers sunuculara, istediğiniz işletim sistemi bir sefere mahsus olmak üzere, ücretsiz kurulur.

Tüm Serverlarımıza, Güncel yamalar ve güvenlik önlemleri ücretsiz olarak tarafımızca kurulur.

Sunucularımızın uptime oranı %99.9'dur. Kesinti meydana gelirse, Hangi tarihte, Hangi gün, ve ne kadar süre kapalı kaldığı mailinize bildirilir.

NFSERVERS'ın tüm hizmetleri FULL MANAGED'dir.

7 gün 24 saat NFSERVERS çalışanlarından, sunucunuzda oluşan problemlerin giderilmisi için yardım isteyebilir, sisteminize kurmak istediğiniz programlarda sorun yaşarsanız, vaktimiz ve bilgimiz dahilinde, sizin için o programı kurabiliriz. Günün herhangi bir saati, bizi rahatsız etmekten çekinmeyin..

Web Sitemiz : NFServers Network Solutions - Host - Web Hosting - Domain Tescil - Dedicated - Kiralik Sunucu - Co-Location - Sunucu Barindirma

MSN Messenger adresimiz : info@nfservers.com

Teşekkürler,

İyi Çalışmalar.