tapsin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak kardesim oncelikle sana sunu soleyim.. 50 liraya 2 adet VPS kullaniyorum diyorsun. Sana Bu vpsler Managed dedikmi ? Sana VPS alinca sitelerini biz kuruyoruz dedikmi ? bizden kac kere script istedin kac kere destek istedin her gun seninle ugrasicaz dedikmi ?
Ayrica iptables -F portlarini aktif eder eger plesk acilmaz ise makine reboot dan sonra bunu yazicaksin dedik..
Netstat -N yaz dedik orda senin makinene gelen ip lerin acdigi process leri gorursun dedik
En cok acilan ip ye ban at dedik. Bilgilendirdikmi ? Evet Simdi bilmeden konusarak burda yazarak Sen sadece kendi sahsiyetini bize karsi dusurdun bundan sonra bu mekana gelirken once mail at sonra gel cunki artik buraya girmeden once randevun olacak.
Eğer hakkini yedigimizi yada hakkindan eksik olani verdigimizi solersen parani da iade ederim 25 gun oldu aldigimiz tek para 50 YTL Bundan sonra da bana ne sunucu ne yardim nede Selam.
Win makinenin de sorunu sen iis kurcalamissin php dll leri makinede yok bu bizim degil gene senin sucun biz kurdugumuz da calisiyor 2 gun sonra kayboluyorsa senin sucundur
Bir kaç kere script istedim de sanki alabildim mi Saten sitelerimi siz kurmadınız bn kurdum. Sitelerim 25 gün içinde toplasan sadece 3 4 gün açık kalmıştır

Ben o kadar müşterime rezil oldum adamlar başka sunuculara geçdi. 50 ytl nin azını yapmam ben Destek veriyorsunuz güzel ama sitelerim hep kapalı kalıyor dün gece sözde saldırı hangi siteme yapılıyor diye örenecekdiniz ve sitelerim hale kapalı. Dün sunucuyu aktif hale getirdin 20 dakka geçdi tekrar kapattın mı kapandımı anlayamadım.

Windows da sorun olmuyor linux da neden sorun oluyor Milet bizimi takip ediyor ferhat ın siteleri açılsında saldıralım diye Dün açıldı 20 dakka sonra tekrar kapandı. Ben valla birşey demiyorum Siz değerlendirin.