Bak kardesim oncelikle sana sunu soleyim.. 50 liraya 2 adet VPS kullaniyorum diyorsun. Sana Bu vpsler Managed dedikmi ? Sana VPS alinca sitelerini biz kuruyoruz dedikmi ? bizden kac kere script istedin kac kere destek istedin her gun seninle ugrasicaz dedikmi ?

Ayrica iptables -F portlarini aktif eder eger plesk acilmaz ise makine reboot dan sonra bunu yazicaksin dedik..

Netstat -N yaz dedik orda senin makinene gelen ip lerin acdigi process leri gorursun dedik

En cok acilan ip ye ban at dedik. Bilgilendirdikmi ? Evet Simdi bilmeden konusarak burda yazarak Sen sadece kendi sahsiyetini bize karsi dusurdun bundan sonra bu mekana gelirken once mail at sonra gel cunki artik buraya girmeden once randevun olacak.

Eğer hakkini yedigimizi yada hakkindan eksik olani verdigimizi solersen parani da iade ederim 25 gun oldu aldigimiz tek para 50 YTL Bundan sonra da bana ne sunucu ne yardim nede Selam.
Win makinenin de sorunu sen iis kurcalamissin php dll leri makinede yok bu bizim degil gene senin sucun biz kurdugumuz da calisiyor 2 gun sonra kayboluyorsa senin sucundur

ferhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu dün gece açılmış saldırı vardı galiba siteye giremiyordum saat 06:40 şimdi girebildim. Ben sanetten yaklaşık 20 gün önce dükkanlarını ziyaret ederek vps server fiyatlarını sormuştum. 50 ytlye aylk uygun bir vps söledi. Sonra kesilme falan olmaz dimi abi dedim yok dedi bir sorun çıkmaz dedi bunu her hostçu sölüyor ilk başta verirken Sonra vps kuruldu siteleri taşıdım falan tam düzene giriyordum bu sefer php izni gitti abi çözemez misin bu sorunu dedim nerden kaynaklandığını bilmiyoruz dediler ne yapacaz dedim bir adet linux vps vericez dediler Sonra tamam dedim bende öbür vps yi kurdular falan bu vps tam arzalı çıkdı siteler 10 dakkada bir uçuyordu geliyordu iki vps kullanmamım sebebide bu.
Olcay abiye gelince bana en çok özeni gösteren olcay abidir. Bana tavsiye ettiği firmada Tam düzgün bir firmadır dhs yani harun abi. Ben olcay abinin sözünü dinledim gittim harun abinin yanına abi dedim bana vps ayallayabilir miyiz tr de dedim bana direk hayır dedi sebebi var hack sitelerin var dedi senin tr de ne işin vaar dedi sonra ben tr deyim şimdi dedim sakarya sanetdeyim dedim kafam karıştı ne yapıcaz dedim Harun abide Almanyadan stoklar gelince ayallarım dedi.
Sitelerimin kapanma sebebini bende anlayamadım linux vps hep kapanıyordu windows da hiç bir sorun olmuyordu. 10 dakka açık 2 saat kapalı kalıyordu linux alışmıştım saten Müşterilerim gelip diyor niye kapanıyor gidin sanet e sorun diyordum Bir saldırıyı vps server sahibi mi tespit etmeli yoksa Dedicated sunucu sahibi mi ???
bana bazı kodlar verdi bunu yaz dedi saldırı hangi sitene yapılıyorsa tespit edersin dedi iptables -F buydu sonra yyazıom ama birşey çıkmıyordu Harun abiye sordum o dedi o değil bilmiyorlar galiba dedi netfas mı ne öle bir konut vermişdi onu yazdım herşey çıkıyordu Neyse benden bu kadar Bn kimseden şikayetçi değilim saten dürüst hizmet veren varsa vps serverde beni eklesin ziyaret ederim Dedicated bile alırım yeterki karşımdaki dürüst biri olsun sözünde dursun hep sorunlar saten beni buluyor şu ana kadar çalıştığım hiç bir hosting firmasından memnun kalamadım Herkez hayırlısı neyse onu bulsun Herkeze hayırlı çalışmalar...
Bu konuya cevapları saat 16:00 da cevaplarım çünkü o saat de gelicem yine arkamdan cesaretsiz demeyin Öğrenci adamız