Bir gün imageturk.com sitesine resim yüklemek için girdiğimde suspend uyarısı aldım
ve hosting şirketinin adı yazıyordu meraktan girdim baktım ve baya uçuk rakamlar geldi ( servage.net )
Neyse hostinge ihtiyacım oldugu için alayım dedim bankamın ( Yapı kredi ) Sanal Kartı ile kayıt oldum ve sitenin 6 aylık hosting planı geregi 45 euro yaklaşık 93 ytl ücret sanal kartımdan çekildi ödeme yaptıgım anda internet bankacılığı kullandıgım için bizzat kontrol ederek ödemenin alındığını teyid ettim
İşlemi yaptıktan sonra teşekkür ederiz kısa sürede hesabınız açılıcaktır diye mail geldi bu işlemi sabaha karşı yaptığım için tamam halloldu diyerek uyudum sabah mailimi kontrol ettiğimde
Kusura bakmayın ödemeniz alınmamıştır
Hesabınızı açamıyoruz bilgileriniz bulunamadı diye mail geldi
Bunun ardından firmaya mail çekerek ödememi yaptığımı kontrol etmelerini söyledim
Yaklaşık olarak 10 tane mail çektim - cevap gelmedi...
Ardından firmada hosting hizmeti alan birisini buldum ve mailimi ulaştırması için
( ulaştırması derken kaale alınması ) aracı olmasını rica ettim tabiki dedi mailim ulaştı ve firmadan malesef böyle bir kayıt bulunamadı diye mail geldi
Bankamla konuşup onay kodunu onay numarasını onay tarihini alıp firmaya ilettim ( onay kodu bankanın parayı aldıgına dair bir numara müşteri üye numarası gibi birşeydir ) Tekrar mail yolladım detaylı bir şekilde ( 6 Kez ) fakat oda nesi yine cevap gelmedi yine başka bir arkadaşı aracı edip firmaya ulaştırdım artık 2 hafta geçmesine rağmen hizmet bedelimi alamamanın sinirine rağmen kibar birşekilde tekrar tekrar üzerime düşeni fazlası ile yaparak kişileri bilgilendirdim ama umursamazlık ve kaale alınmamazlık diz boyu devam ediyor
Toplam yolladıgım detaylı bir şekilde maillerin sayısı 20 ' yi buldu ve hala adam gibi bir cevap alamadım artık zıkkım olsun diyerek peşinide bırakıyorum başka yapıcak birşeyim kalmadı
Eğer Bu Firmadan bir hosting servisi almayı düşünüyor iseniz
1.Sanal kartınız ile almayın paranız uçup gidiyor ( En azından benim 93 Ytl Öyle oldu )
2.Eğer Başka Metodlar ile almayı düşünüyor isenizde bu yazımdan sonra 1 kez daha düşünün
Saygılar