arkadaslar yaklasık olarak 6 ay once gelen cekımı bozduramadım ve eft talebıyle google adsense yardım a maıl attımç gelen cevap. herkes bilgilensin.
Alıntı
İyi Günler.
Çek Numarası: *********
Ödeme Tarihi: 26 Eylül 2007
Miktar: 131.63 TRY
Yukarda detaylarını belirttiğim Güvenli Teslimat yoluyla teslim aldığım çekimi büyük uğraşlara rağmen bozduramadım. City Bank ödemeli çekimi orada bozduramamamın yanısıra Türkiye'de bulunan birçok bankada da bunu gerçekleştiremedim. Elbetki çeki bozuyorlar fakat bozdurma bedeli çekin meblaa'ndan fazla olduğu için bozdurmanın bir anlamı kalmıyor. Yaklaşık 150.00 TRY bedel belirtiliyor.
Çekin bozdurulamamasından 6 ay kadar süre geçti. Ben adsense blog'unda ve forumunda bu sorunla birçok kez karşılaştım ve doyurucu bir cevap alamadım. Size sorum şu: Güvenli Teslimat yoluyla almış olduğum çekin yerine Elektronik Fon Transferi(EFT)'yle ödemesini almam mümkün müdür? Bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Kolay gelsin...
Alıntı
E-postanız ve cevabımızı sabırla beklediğiniz için teşekkür ederiz.
Ödemeniz için yeniden gönderim işlemini başlattım ve çekinizin durdurulması için talimat gönderdim. Yaklaşık olarak 15 gün içinde, kazançlarınız yeniden alacak olarak hesabınıza kaydedilecek ve Ödeme Geçmişi sayfanızda 'Çek durduruldu - kazançlar geri yatırıldı' satırının göründüğünü göreceksiniz. Bu satır ayın 15'inden önce görünürse, kazançlarınız bu ayın EFT ödeme döngüsüne dahil edilecek. 15'inden sonra görünürse, kazançlarınız bir sonraki ayın EFT ödeme döngüsüne dahil edilecek. Ödemenizi başka bir şekilde almak üzere ödeme şeklinizi güncellemek isterseniz, bunu lütfen ayın 1'i ile 15'i arasında yapın. Ödeme şeklinizi ayın 15'inden sonra güncellerseniz, ödemenizi tercih ettiğiniz şekilde alacağınızı garanti edemiyoruz.
Diğer sorularınız için AdSense Yardım Forumu'na sorunuzu yazabilir (
AdSense Yardım Forumu | Google Groups ), AdSense Blog'unu (
http://adsense-tr.blogspot.com?utm_source=txft/) veya AdSense Destek sayfasını ziyaret edebilirsiniz (
https://www.google.com/support/adsense?hl=tr ). Ayrıca, site yöneticileri için oluşturulan yardım forumumuza da göz atmanızı tavsiye ederiz (
Google Site Yöneticisi Yardım Grubu | Google Groups). Sorularınıza uygun cevabı bulamazsanız, bu e-postaya cevap göndermekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.
Saygılar,
Özgür
Google AdSense Ekibi