Ben Sakaryalıyım ama şuan Samsundayım. Acil sunucuya ihtiyacım vardı ve memleketimize destek olsun ziyarete de gideriz diye SANET'den sunucu kiralamak istedim fakat tam bir rezalet! SANET tavsiye etmiyorum ağzım yandı yani ve hiç memnun kalmadım. 11.04.2008 gece 01:00 da msnden görüştük 150 YTL eft yaptım sabah 9 da hesaplarına geçmiştir ki bana akşam üstü daha yeni geçti dediler. Hep ertelediler switch yok vs vs bi sürü sunucu teslim ettik size de teslim edilmiş olmalı mail gelmiş olmalı vs vs telden defalarca aradım hep yalan!!! msnden yazdım yalan!!! siteden ve msnden mail attım ilgi yok alaka yok. bana 6 saatte sunucu hazır dediler 3 günde sunucuyu veremediler 3. gün vps verelim dediler ve ben yayında olan sitemde sıkıntılar yaşadım. Sonunda vazgeçtim 14.04.2008 tarihinde söyledim bunu onlara yarın 150 YTL geri gönderin eft masrafını da düşebilirsiniz dedim ama bizi dinleyen takan mı var!!! para hala hesabımda değil. Ben böyle hizmetin içine edeyim paranızla rezil olursunuz. Kardeşim ben SAKARYALIYIM!!! Sakaryalı olmama rağmen böyle davranmaya cesaret edebiliyorsunuz yani diğer illerdeki müşterileriniz ne yapsın artık bilmem. Benim ve bi abimin biraz hobi biraz iş olarak ilgilendiğimiz siteler kaynarcahost.com, adapazarihost.com, kaynarca54.com, exbilgi.com vs vs.
Biz profesyonel değiliz ama bu işler nasıl oluyor biliriz, tecrübe edindik. Türkiye, Amerika, Almanya vs vs bir sürü yerden sunucu kiraladım ama bunun gibisini görmedim.
Sakaryamedya.com sitesini host etmekle bu iş bitmez!
Sn. Eşref GÜLTER ile Kaynarcada bizzat görüşmüşlüğüm var ve sakaryamedya.com sitesinde üst kısımda ismi geçen Sn. Hakan DURAN ise sanırsam endüstri mühendisi saygın bir abimdir ve Kaynarcalıdır. Bu konuyu gerekirse onlara kadar taşırım.
Ben sabırlı bir insanım bekledim bekledim ama bu kadarı da olmaz!!! Param karşılığı hizmet bekledim sadece ya da zamanında geri iade etseydiniz.
Kendi görüşüm böyle datacenter açılmaz ya da hazır olduktan sonra açılır! SANET'in çok eksiği var.
Sonuç olarak Pazartesi akşamı SistemHost'a Gökhan Bey'e mail attım zaten kendilerinde bir sunucum var neyse sunucu önerisinde bulundu kabul ettim ve yarın akşam sunucunuz hazır olur dedi. Mevcut sunucumu (exbilgi.com'un sunucusu) acil gereksinimim için kullanıcam ve exbilgi.com'u da bu sipariş verdiğim sunucuyu taşıcam.
Salı akşamı SistemHost'a mail atıp sordum ve arkadaşlar az sonra bilgileri mail atacaklar diye cevap geldi. Salı akşamı saat 00:00 a gelirken bilgiler geldi ve sunucu hazır ve ödemesini de sunucu teslim edildikten sonra yaptım!
Sunucu 3-)
Core2Duo E6550 Dual 2.33Ghz 1333Mhz FSB İşlemci
4GB DDR2 667 Mhz Ram
250GB Seagate SATA2 16MB Buffer Harddisk
Linux İşletim Sistemi
10 Mbit bağlantı 1000GB Aylık Band genişliği
Aylık Kira Yaklaşık 500 YTL
Seçim yaparken birkez daha düşünün. Yukarıdaki sunucu,fiyat, kalite ve hizmet SANET ile karşılaştırılamaz bence!
Saygılarımla
Mete