Cobra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu zaten biliyor herkes.. O suçları bir araştır bakalım.. nasıl olmuş nasıl bitmiş? sen ddos la mail atmayı karıştırıyorsun sanırım..

Ama sana tek birşey söyleyeyim boşuna tartışmayalım, sen davayı aç, dava belgelerini burada bizimle paylaş bizde davanı takip edelim bakalım sonuç senin dediğin gibimi olacak, benim dediğim gibimi..
Tamam bence de tartışmayalım da şunu da söylemeden geçemiycem sen Ddos'la mail atmayı karıştırıyosun dedin de. Başbakanlığın yazışma maline başbakana tehdit ve hakaret et, bak bakalım ne oluyor kapına dayanıyorlarmı dayanmıyorlarmı. : ) DDos'u mail'i yok bu işin, suç suçtur. Ama bunu Cafeden yapmayacaksın tabi ki evinden yapacaksın. Neyse yine de saol düşüncelerin için.

UguG
Teşekkürler UguG bu fikrin için. Zaten şu anda hemen dava açmıcam, ama eğer ki sitemin başına mailde yazıldığı gibi, Burası Türkiye dedirten bir olay olursa ben Savcılığa başvurucam. Böyle bir olaya yine ihtimal vermiyorum, ama ben yine de tedbirimi kayıtlarımı vs... topladım şimdiden. Teşekkürler