yetkili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alınganlık yapmak istemeyiz ama biz cs-carttr.com olarak 100 e yakın domaine lisans satmış bulunuyoruz. Sanırım Vladimir performasımıza hayran kaldığı için bu domaini onaylamadı dimi ? .. Lütfen iddialara domain adını ekleyiniz.

Sonsuzhostun dediği gibi reseller yetkisi olanları cs-cart.com a yazarak öğrenebilirsiniz.Hatta resellerlarını deklere etmelerini ilettik yakında sitelerinden yayınlayacaklar.

Mustafa Sait Keklik
cs-carttr.com
Reseller
Merhaba konu biraz eskilere dayanıyor sizin sitenizin adresini bilmiyorum ama içerisinde cs-cart içeren ve cs-cart kurulu bir çok site var denemeylede bulabilirsiniz ben o dönemde Vladimir V. Kalynyak ın bana verdiği cevaba göre bahsetmiştim bu konudan çünki yetkili satıcı olarak içerisinde cs-cart geçen bir domaine demomuzu kurmamıza izin vermediler belkide bu karar alındığında çoktan içerisinde cs-cart geçen bazı domainlere lisans verilmiştir onu bilemem ben bana verilen yanıta göre buraya yazdım bunu Vladimir V. Kalynyak ın bana verdiği yanıt:

Dear Oner,
I'm sorry to say but our policy forbids resellers or any other CS-Cart related persons to run any websites which contain brand "CS-Cart" as a part of their domain name.
Please choose another domain name for your reseller website.
---
Thank you
Vladimir V. Kalynyak