Merhaba ,
daha önce şurda bir konu açtım ve bir kaç arkadaşla görüşme gerçekleştirmiştim.Bir tane anlaştıgım arkadaşa ulaşamadım ve dıger arkadaşta çeşitli nedenlerden dolayı oyun ekleme işinin yarısını yapabileceğini belirtti.Bu nedenle yeni arkadaşlara ihtiyacım olucak.

3bin oyun var düzenlenmesi gereken , oyunlar otomatik olarak eklenmiş , oyun ve resim yolları tanımlanmıştır.Tek sorun oyun isimlerinin belirlenmemiş olması ve oyunların açıklama ve keyword (tanımlayıcı kelimeler) lerinin girişinin yapılmamış olması.
Ekip halinde bu işi yapabilecek arkadaşlar varsa burdan ya da pm yolu ile kaç kişi olduklarını ve ne kadar sürede işi gerçekleştirebileceklerini belirtsinler.

1ooo oyun düzenlerim ya da 75o oyun düzenlerim diyen arkadaşlar var ise , ekip halinde çalışıcak arkadaşlar bulamazsam onlarla çalışmayı düşünüyorum.İşi toplamda bir hafta en geç 9gün içinde bitirmemiz gerekiyor.Lütfen gereksiz yere pm atmayın boşuna vaktimizi harcamayın önceden yaşadım tekrar hüsran yaşamak istemiyorum , sizin için nakit nasıl önemliyse benim için de vaktim önemli..
İlgilenen arkadaşlar geri dönüşü pm yolu ile cep telefonu ile(5o6 423 14 53) alternatif mail yolu ile seref.aydin [at] yahoo.com mail adresinden bana ulaşabilirler.