KoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu devlet kimseyi yakalıyamaz içeri atamaz.

ben herkese diyorum gidelim afrikaya kuralım internet holdingleri paşalar gibi hem ülkeye katkımız olur insan muamelesi görürüz
kos süpersin abi bu devletten hayır gelmez bunu biliyorum. Kısmetse zaten okul bitsin bulgaristana gidecem orada yaşayacağım bari rahat hayatım olur be daha fazla kazanırız. Bi arkadaşımızın dediği gibi siteyi sansürlemek çözüm değil bi kaç kişiyi alıp hapise atarlarsa eminim çoğu kişi bu işi yapmaz. Ama siteye sansür korsan eleman 10 tane açar onu kapat gene 10 tane açar şeyinde olmaz yani. Bu hükümet aşağı inmeli artık çok yukarda durdu -18 e herkes karşıdır ama işte olay sansür değil onu yapanı bulup hapise atmaktır. Ama arkadaşın dediği gibi bu devlet bunu yapamaz şeyi yetmez yani Ne desem boş benimde sitem var ****** ***** değil ama liseli kızlar bölümü mevcut ***** resimler değil bazı kişilerinde kötülediği etek altı resimler hepside kısa etekli kızların altı ( ucuz etek giyen kızların etek altı yok yani) bi nevi zaten azgın kız bunlar... Sitemde ayrıca yüzler gözükmüyor ama işte resimleri kaldıracağım sitem kapatılmasın die. Neyse çok konuştum yanlış bişiler dediysem affola hepinize saygılar