Arkadaşlar merhaba

Aşk şiirleri,Ayrılık şiirleri,elveda şiirleri,özlem şiirleri,en güzel şiirler,seni seviyorum şiiri,şiir,gurbet şiirleri,23 nisan şiirleri,19 mayıs şiirleri,çanakkale şiirleri,18 mart şiirleri,çanakkale savaşı şiirleri,atatürk şiirleri,kurtuluş savaşı ' u bugün itibarı ile açmış bulunuyorum.

Web işleri ile uğraşmama vesile olan xoops altyapısını uzun bir süreden sonra ilk kez kullanıyorum

Neden wordpress değilde xoops?

Seo ve index açısından tabiikide wp takar

Ama xoops'un portal görüntüsü , tema/blok vesaire ayarlaması daha kolay olması bakımı son olarak benim xoopsdaki tecrübemi düşündüm ve xoopsda karar kıldım.

Her ne kadar arama motoru optimizasyonu açısından xoops şiir başlıklarını url uzantısında çıkarmayacakda olsa bence bol içerik ve güncel bir site ile sanırım bu açığı kapatabilirim diye düşünüyorum.

Şuan sitemizin içeriği sadece test yayınında olduğu için anasayfada nasıl bir görünüm olacağını merak ettiğim için 5-10 adet şiir bulunmakta.

Ziyretçiler ve üyeler rahatlıkla şiirlerini siteye ekleyebileceği gibi xoopsun resim galerisi modülü ilede resimli şiirleride eklemeye başlayacağım.

Ayrıca aşk ve sevgi ana temalı xoopsun yine kendi modülü şeklinde olacak bir forum açacağım bununlada tam bir portal sitesi olma amacımı gerçekleştireceğim.

Psden anlamadığım için daha bir logo yapamadım siteye , konuyu okuyan arkadaşlar eğer yardımcı olmak isterlerse güzel bir logoya hayır demem açıkcası

Şuan bir kategori bulunuyor sol blok biraz boş kaldı orasıda güzel şeylerle dolucak inşallah.daha fazla aşk,özlem,sevgi,dostluk,güzel sözler,ayrılık türevi bir çok şiir kategorisi eklenecek.

Şimdilik bu kadar hedefim il 1 ayda 2.000 adet şiir , ve aşk şiirleri kelimesinde azami 2 ay içerisinde ilk 3

Saygılar.