Gidişi neye göre parlak degil ben onu anlamadım.
Türkiyede google kullanıyoruz diye yahoo kötü demek mantıksızdır. ben amerikadayken, ben hiç google a girdiğimi hatırlamıyorum. Yahoo'un sonuçları oldukça tatmin edicidir ve tüm üniversitelerde ve kafe tarzı halka açık yerlerin giriş sayfası yahoo dur. Yahoo mükemmel bir portaldır.
Sen yahoo yu sadece arame motoru mu sanıyorsun ki dostum.
Yahoo'nun poker salonları ve yahooshop'ta her gün milyonlarca dolar para dönüyor sitede. Yahoo'un satmamasının nedeni fiyatından az deger vermesi.otoriteler yahoo'un borsadaki maddi degerinin 60milyar $ olduğunu gösteriyor. Microsoft cimrilik edip 45milyar $ veriyor.
Alexa Top 500*Sites
Ben yahoo yu sadece arama motoru olarak görmüyorum ayrıca kötüde demedim. Yazımı yanlış anlamışsın, böyle bir teklif geldiyse bu tekliflerin ardı arkası kesilmez bu teklifler yüzünden de yahoonun zamanla gelir kaybına uğrayacağını düşünüyorum.
Satacaklarsa Microsoft ile masaya oturup teklifi arttırmaya çalışmalılar, yok satmayacaklarsada çıkıp satmıyoruz demeliler...
Bu kadar çok yazılıp çiziliyor yahoo birtek açıklama dahi yapmıyor.
Ayrıca ben Amerikalılar gibi düşünemiyorum çünkü ben Türkiye'de yaşıyorum bu ülkede webmaster olarak faaliyet gösteriyorum elbetteki kendi açımdan değerlendireceğim. Yahoo Türkiye'ye gereken önemi vermiş olsaydı pekçok webmasterda sizin gibi düşünecekti.