VPS hizmeti nasıl bilemem ama ben dedicated hizmeti aldım kendilerinden 15-20 gün kadar.
Neden 15-20 gün derseniz oyun host etmek için almıştım. Fakat malesef datacenter kaynaklı loss sorunu vardı. Bu da oyun hosting 'in önünde bir engel.
Fakat hatları gerçekten hızlıydı. Destek sistemi derseniz MSN üzerinden gecenin bir yarısında bile destek aldım. Sorunumuzu çözmek için çok uğraştılar. Başka makinaları test etmek için emrimize sundular. Sorun datacenter kaynaklı olunca datacenter'da çözüm yaratamayınca ayrılmak zorunda kaldım.
Açıkcası kendileri ile uzun süreler çalışmayı planlamıştım. Engin Bey gerçekten çalışkan ve dürüst bir insan.
Benim sorunum oyun hosting ile ilgili oldu arkadaşlar. Yoksa hatları gerçekten çok hızlı. Web düşünen arkadaşlar gözü kapalı sayfa.net ile çalışabilirler. Kiraladıkları makinaların donanımı çok çok iyi. Diğer yerlerden alacağınız kötü donanımlı makinalardan bile daha uygun seviyelerde fiyatları.
Kendi datacenterlarını kurma çalışması içindeler. Bu işi de çok iyi yapacaklarına inanıyorum. O zaman datacenter kaynaklı ufak tefek sorunları da kalmayacaktır.
Fiyat/performans 'da rakipsiz bence.