Benim sordugum soru Premier ligi örnek göstererek bu tarz kiralamalarin etik problemlere neden olabilecegiydi... örnek olarak da bu hafta harika goller atip zirve yapan Necatiyi gösterdim... çünkü bir hafta sonra takimina karsi oynayacak...
Fenerbahçe su anda lider... tüm maçlarini kazandiginda ya da GS ile berabere kalip digerlerini kazandiginda sampiyon olacak... yani kaderi kendi ellerinde ve Sampiyonlugun matematiksel olarak en büyük adayi... BJK ise fikstür avantajini gömse de Galatasaray, Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarindan beraberlikle ayrilirsa 2. lik sansini sürdürebilir gibi görünüyor... bakalim görecegiz...
Bu seneki oyunuyla sampiyonlugu en çok hakkeden takim kesinlikle Fenerbahçe'dir... umarim hakkettigi sampiyonlugu da alacaktir.. 2. lig de BJK ya da Sivas'in hakki... herhalde en az hakkeden hakemlerle 10 larca puan toplayan 2 metre farktan ofsayta düsüp gol atan... rövasetaya kalkip yere düsen oyuncusuna penalti çalinan hakem destekli Galatasaraydir...
Premier Lig'den örnekler vermeniz gerçekten çok güzel fakat,birde diğer bir bakış açısından bakalım.
Premier Lig'de maçtan sonra hiçbir başkan veya yönetici hakemleri hedef gösterip açıklama yapmıyor,hiçbir başkan gazeticilere sizin ayaklarınızı kırarım demiyor,hiçbir başkan rakibinin oynadığı maçlarda karşı takımı eze eze yenerek aldığı maçlardan sonra aldığı kupaya tesadüf demiyor,hiçbir başkan rakip takımın şampiyonluğu gölgede bırakmak,kendisine gösterilecek tepkileri azaltmak için istifa edip,180 derece dönerek tekrar kulübün başına geçerek düzenbazlık yapmıyor.Ayrıca taraftarları herşeye kendi pencerelerinden bakarak başka ligleri örnek göstermiyor.Örnekler böyle uzar gider.
Şimdi ben bundan sonra olacakları söyleyim.Eğer Galatasaray şampiyon olursa ve Necati'de haftaya Galatasaray maçında kötü oynarsa,hatta çok net gol kaçırırsa senaryo belli.Koskoca bir takımın şampiyonluğu kaçırması Necati'nin üzerine yıkılacak.Başkanlar çıkıp açıklama yapacak.Üzerlerinde oynanan oyunlardan bahsedecek,şu hakemi hiçbir maçımıza istemiyoruz diyecekler vs...
Kendinize karşı yapılan hataları yazıyorsunuzda,Beşiktaş'a karşı yapılan hataları neden yazmıyorsunuz.en az 14 puanları katletildi hakemler tarafından,eğer onlarıda alsalardı şampiyonluğu çoktan garantilemişlerdi.
Bir köşe yazarının yazısını okumuştum Fenerbahçe neden sevilmez diye,bilen arkadaşlar varsa koyarlarsa sevinirim,bulamıyorum şimdi.
İlk mesajımda yazdığımın ne kadar haklı olduğunu şimdi anladım,şimdiden kılıf arayışlarına girilmiş bile