Farkındaysan ben sizin yaptıklarınıza karşı hiç konu açmadım.Aciz bi insan olsaydım gelir bu bu bu bunu yaptı derdim.Ama senin yaptıgın yani
bu düpedüz göz göre göre yalan konuşmaktır.Bununda bi günahı var.Bile bile bunu yapıyosanız emin ol babanda sana güvenmiyodur kardeşim(:
Madem konu sponsorluk bölümünde bizde bikaç cümle söyleyelim.
Bu eldorada ve kontrakurt nickli şahıslara ücretsiz host verdik.Sponsor olduk bile denilemez.
Adamlar 2 gün durdular. 3'cü gün bi baktım sunucudaki sitelerden 4 siteyede index basılmış.
İlk önce nasıl yapıldıgını ögrenelim dedim.Meğerse birisi kendi hesabına keylogger atarak diğer hesapların ftp login passlarına ulaşmış.Sonra hacklenen index basılan hesapları kapadım.
2 hesabı kapadım baktımki adamlar 5'ci siteyi de hacklediler.Bu sefer bu arkadaslarında hesabını kapadım.Bekledim biraz baktımki ondan sonra hiç bi siteye index basılamıyor.
Niye sizin hesabınızı sildikten sonra yapılamadı? Ben süphelendiklerimi ve hack basılanları sildim dedim.Hepsini tek tek silerek bekleyerek yaptım hemde bu işi.Sizin hesabı bi sildim durdu iş(:
Sence bu yaptıgınız ismi nedir? Hem bunları yapıyosunuz hemde msnde ana avrat düz gidiyosunuz şimdi bide kalkıp ben erkeğim ben delikanlıyım diyosunuz dimi?
Eğer senin erkekliğin msnde kufur etmek kadar acizse delikanlılıgın ekmek yediğin kapıyı pisletmekse kardeşim bize laf düşmez.Seviyene yakışır insanlarla iş yap.
Olayı kendine saptırtma Bu arkadaş birilerini kast edebiliyor ama diğer yorum yazanlar genel olarak konusuyor bu sebeple de Kimseyi karalamadık diye bir şey kullanma.
Eğer Şahsi olarak çok başın ağrıyorda Sponsor olmazsın olur biter. Diğer insanların yorumlarına şekil vermek Genel olarak yazışan insanlara düşer Size düşmez.
Polemik yaratacak bir konu değil. Arkadas Başına gelenleri ve sıkıntılarını dile getirmiş Şu bu host diye bir şey dememiş onun için Yırtık dondan çıkar gibi çıkarak gereksiz kahramanlık yapma.