hazır akvaryum alırsan eğlenemezsin güzel kardeşim

yakınlarında ucuz camcı var git ona deki; ben 80cm boyunda 40cm eninde ve 40cm yüksekliğinde bir akvaryum istiyorum kaç liraya mal olur ? ben 40 YTL ye yaptırmıştım ama kapaksız. 50 milyondan yukarı söylemezler eminim. sonra akvaryumu yaptır eve getir iyice yıka. sonra suyun temizlenmesi için bi filtre al. iç filitre alacaksan iyisinden olması gerek ama dahada berrak istiyorsan dış filitre alman gerek. akvaryumunu su ile doldur. kumunu içine dök yarıya kadar su ile doldur. taşlarını bitkilerini istediğin gibi dekore et ( bu iş çok eğlenceli ). bu işlerde bittiyse filtreni bağla ve akvaryum suyu dinlendiricileri var onlardan damlat biraz. 2 gün boyunca akvarymu balıksız halde çalıştır. su iyice dinlenecek berrak olacak ısısına gelecek, ha bu arada ısıtıcı koymayı unutma

biyolojik ortam oluşmaya başlayacak. benden sana tavsiye ilk olarak canlı doğuran besleme. hemen ölüyorlar ve şevkin kırılıyo. ciklet beslemekten başla. ve cikletlerin en dayanıklılarından sarı prenses al, akvaryumuna at sonra akvaryum.com da makaleleri oku forumda konulara katıl kendini başka yerlerde bulacaksın. yeni bi hobin olmuş olacak.
imla hatası veya dilbilgisi hatası yaptıysam affola. Pm olarak yardımcı olabilirim .. iyi çalışmalar iyi eğlenceler.