SLiM_BoY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aklıma geldi de; camileri açan devlet mi, yoksa kendi arasında para toplayıp, bağış yapan esnaflar, emekliler, öğretmenler, öğrenciler..Kısacası insanlar mı ?

Sen de bilirsin ki; hadi okul açalım, hadi üniversite kuralım, hadi öğretmen mezun edelim diyince bunların hiç birisi şıp diye olmuyor.Zaman geçmesi gerekiyor, birikim gerekiyor.Ve bu işleri için de hiçbir hükümetin boş çalıştığını sanmıyorum.

Cami ya da kilise kapatalım diyen oldu mu şimdi ? İnsanlar 2 ***** site görünce dinden imandan çıkar diyen oldu mu şimdi ?

Ben şu kapatılsın, bu açılsın demiyorum.Kısıtlama getirilsin, yasaklar konulsun, yaptırımlar uygulansın.Yoksa yakındır tecavüzcü a-be-de'ye dönmemiz.Yakındır ensest avrupaya özenmemiz.Yakındır çocuk pazarlayan doğu ülkelerine benzememiz.

Zaten ben bunları desteklemiyorum, sadece bunları engellemek için kullandıkları yol bizi bütün dünya önünde küçük düşüren bir sansürcülüktür. Bu yanlıştır.. Suçlu kimse bulunur cezalandırılır Ama YÜCE TÜRK ADALETİ cezalandırır.. Böyle olması gerekir.. ***** siteler yasak olmasın, ancak kısıtlansın örnek tecavüz gizli çekim v.s. olmasın, olan siteler BLOKLANMASIN, sahipleri bulunup mahkeme önünde hesap sorulsun. Adalet budur. Diğer türlüsü şeriattır.