Konu biraz geçmiş ama şöyle diyeyim sana anlarsın umarım. Satış öncesi gösterdigi ilgi alakayı satış sonrasında bulamıyorsunuz.Resmi kurum gibi çalışıyorlar hafta içi 18:00 oldumu ofisi kapatıyorlar hafta sonu açık degiller.Bu saatler dışında ofisde degiller ofis dışında bu adamlardan destek alamıyorsun sadece kişisel cep telefonuyla ulaşabilirsen o ayrı ben sadece 1 kere aradım o esneda cenazeleri oldugu için yardım edemediler. Alış veriş yapmayı düşünenler kuracagı sistemi sorumluya söylemeliler bazı desteklere onay vermiyorlar mesela joomla kurabilmek için safe mod yaması kullanman lazım hiçbir şekilde degişiklik yapmıyorlar. güvenlik ön planda yani. Kaliteli bir firma oldugunu belirteyim ayrıca hız konusunda fena degiller uptime oranı çok yüksek (tek bir dakika bile sitem kapalı olmadı).İstiyorlarki iyi hizmet verelim ama malesef firmada çalışan az oldugu için yeteri kadar ilgilenemiyorlar. Ticket sistemi kuracagız diyorlardı ilerliyen zamanlarda daha iyi hizmet vereceklerini düşünüyorum. Özetlemek gerekirse şuan tek eksi yönü destek yetersizligi...