Sana tek cevabım şu olacak, seninde değindiğin gibi sorun eğitim TV yada internet değil, eğitim içinde imam dan daha çok okul, üniversite , öğretmen lazım.. Eğer bunlar tam ise, ekstra imam alsınlar eywallah derim.. Ancak Bu şekilde yasakçı zihniyetle giderlerse hiçbir nane olmayacaktır.
Sen diyorsunki Camii açmayalımda kilisemi açalım? Evet kilisede açılsın medresede açılsın bu memlekette DİN özgürlüğü var. isteyen istediği dine inanır, camiyi yada kiliseyi kapatarak o insanı dininden döndüremezssin!
Yada dinine çok bağlı bir insan 2 ***** site görünce dinden imandan çıkmaz. bilmem anlatabildimmi..
Aklıma geldi de; camileri açan devlet mi, yoksa kendi arasında para toplayıp, bağış yapan esnaflar, emekliler, öğretmenler, öğrenciler..Kısacası insanlar mı ?
Sen de bilirsin ki; hadi okul açalım, hadi üniversite kuralım, hadi öğretmen mezun edelim diyince bunların hiç birisi şıp diye olmuyor.Zaman geçmesi gerekiyor, birikim gerekiyor.Ve bu işleri için de hiçbir hükümetin boş çalıştığını sanmıyorum.
Cami ya da kilise kapatalım diyen oldu mu şimdi ? İnsanlar 2 ***** site görünce dinden imandan çıkar diyen oldu mu şimdi ?
Ben şu kapatılsın, bu açılsın demiyorum.Kısıtlama getirilsin, yasaklar konulsun, yaptırımlar uygulansın.Yoksa yakındır tecavüzcü a-be-de'ye dönmemiz.Yakındır ensest avrupaya özenmemiz.Yakındır çocuk pazarlayan doğu ülkelerine benzememiz.