Cobra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu söylediklerinin %90 ı çok komik, gerçekten aklın sadece kötülüğe çalışıyor..
Sen osmanlı zamanını kime anlattığına dikkat et.. Biz burada batılılaşın demiyoruz.. Ayrıca örf ve adetleri analar babalar veremiyorsa bu internetin suçu değil, senin çevrendeki gördüğün insanların ailelerinin cahilliğidir.. Ona bakarsan uydu yayınlarında; normal tv kanallarında milleti gösterirken ağzının suyu aka aka izliyorsun! Yoksa tv. de izlemiyormusun? yada ailene ve yakınlarına izletmiyormusun?

-- Gelelim cami, imam mevzuuna.. Bu ülkede öğretmenler aç gezerken gereksiz imam alınıyor ve sürekli imamhatipler yapılıyor.. Sence bu çokmu iyi birşey? Ben camiler kapanıp kiliseler açılsın demedim! Ağzından çıkanı kulağın duysun, kimsenin müslümanlığınıda eleştirme!

Son bir ekleme, Osmanlı zamanında, dünyanın en serbest imparatorluğuyduk.. Yani bizde 1 yasak varsa başkalarında 50 yasak vardı. Bu sayede uzun ömürlü bir imparatorluğa sahip olduk, herkesin dinine düşüncelerine saygı vardı.. Kimisi putperestti kimisi hristiyan ama hepsi aynı çatı altında mutlu mesut yaşıyordu.. Sen önce bunları öğren sonra etrafa " Slim_boy efendi " şeklinde laflar saç..
Pardon sayın Osmanlı düşünürü, araştırmacısı.Yanlış hitabımdan dolayı özür dilerim..
Eğer ki bir gençlik batılılaşıyorsa, geçmişini bilmediği için batılılaşıyordur.Eğer ki geçmişini bilmiyorsa, demek ki geçmişini doğru dürüst öğreten birileri yoktur ya da öğretecek / öğrenecek zamanları yoktur.
Ha evet, televizyon aşığı değilimdir.Neden mi, banane kimin eli kimin bi tarafındaysa.Banane kimin s*ks kasedi çıktıysa.Banane kim kiminle boşandıysa, kim tanga giyip yakalandıysa.(ti-vi izlemiyorsun, bunları nereden biliyorsun dersen internet sağolsun, ara sıra izlediğim programlardaki alt yazılar, flaş flaş haberler sağolsun) Televizyon izlemem demiyorum, tuttuğum takımın maçı çok kritik ise izlerim.(Şampiyonluk o maçta falan belli olacaksa) NBA maçlarını izlemeye çalışırım.NTV oturumlarını izlerim..Bunları izlerim çünkü belki bi faydası dokunur bana, bilgi dağarcığım genişler..Aksi takdirde, ti-vi'deki o saçma sapan faydasız programları izlemek için malesef o kadar boş vaktim yok
Evet aileme de izlettirmemeye çalışırım, dedim ya boş vaktimiz yok.a-be-de'de yasaklanıp benim ülkemde izlettirilen filmleri falan izlemeye de hiç niyetimiz yok.
Evet biliyorum, Osmanlı zamanında o dediklerinin hepsi vardı.Fakat şuan da Anayasa'mızda herhangi bir madde bulunmuyor ki putperesti keselim, Hristiyan'ı öldürelim vs vs..Eğer ki böyle davrananlar varsa, o yaptıkları kendi geri kafalılıklarındandır.

Son olarak, neyi ne zaman kimden ne şekilde öğreneceğim sadece beni ilgilendirir.