Yazmadan rahat uyuyamayacam sanırım..

-ülke genelinde genel ev sayısı %50 azalmıştır
--Genel ev sayısı %50 artsaydı da abaza kesim daha da rahat etseydi değil mi ?
-Kara çarşaflılar ordusu eskisine oranla 3 kat çoğalmıştır.. En modern şehirlerimizde bile her sokakta karşımızdalar
--Sokaklar mini etekli hatunlarla, aşırı dekolte giyinen kaşarlarla dolu olsaydı göze hoş gelirdi değil mi ?
Dipnot : Atatürk'ün hanımı da çarşaf kullanırdı.Ayrıca dışarı çıktığımda ben öyle kara çarşaflı ordusu falan da göremiyorum.İnancının emri olan eşarplı insanlarla karşılaşıyorum.(Çarşaf kullananlar da var, inkar etmiyorum)
-Eski hükümetlere göre devletin her yıl göreve aldığı imam sayısı %75 ARTMIŞTIR
--İmam yerine rahip alınsın, cami yerine kilise açılsın değil mi ?
-***** içerikli siteler kapatılmaya başlanılmıştır..
--Eli bi taraflarında olan, sokakta yürüyen bazı kadınların, eteği rüzgardan kalksa da, muhtelif yerleri gözükse de cep telefonumla çeksem, eve gidince web siteme atıp +rep'lere boğulsam mantığıyla hareket eden gençlik gelecek için güzel şeyler vaadederdi değil mi ?

Cobra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin gibi insanları; bu tür merkezlere azıcık geçmişini öğrenmeye davet etmektende gurur duyuyorum..

Keşke gelseniz ve geçmişinizi geleceğinizi bi görebilseniz. Böyle 5-10$ verip mavi nick alarak millete ahkam kesip saygısızca konuşmayla olsaydı keşke..
Sen geçmişin hakkında ne biliyorsun Cobra efendi ? Osmanlı'yı biliyor musun sen bi cevap ver bakalım ? Osmanlı zamanında çarşaf vardı, cami vardı, imam vardı.Yasaklar vardı, emirler vardı.Bazı kutsal inançlara saygı vardı, bağlılık vardı.

Peki bu varolan şeyler ne işe yaradı..Osmanlı dünya hakimiydi be Crash efendi, dünya..Ne zaman kendi benliğimizden uzaklaştık; işte o zaman dağılma noktasına geldik, parçalandık.

Ya şimdi ? Herkes Türkiye'nin halini, Türk gençliğinin halini biliyor.Kendi örf,adet ve geleneklerini hiçe sayan, eli bi tarafında dön dolaş frikik toplamaya çalışan, ezan sesinden tiksinen, sokakta gezinen kadınlara laf atan bir gençlik yetişiyor. (Ki bu kadınların bazıları anamızdır, bacımızdır, kardeşimizdir)

Konuyu uzatmak istemiyorum, kim neye inanıyorsa kendi faydasınadır.Bu saatten sonra kimseye şu vitamin daha faydalıdır demem.Vitaminin fayda ettiği bünye farklıdır.