zedrh+ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu siyasi partileri hiç sevmiyorum

neden merak ediyormusun???

senin gibi cevherleri farkedemiyorlar ve ömür boyu o klavyenin arkasında oturup anca yazıyorsun.. bence özgeçmişini herhangi bir partiye götür ve siyasete başla deniz baykaldan daha iyi muhalif olabilirsin şaka yapmıyorum. daha neye muhalefet ettiğini bile bilmiyorsun maksat laf olsun muhalefet olsun

yeter bu gecelik bu kadar sen yazmaya devam et elbet fikirlerini alkışlıyacak insanlar olacaktır
Siyaset kavramının önce sözlükten anlamını öğreniyorsun, daha sonra gelip insanlara laf yetiştiriyorsun.. Böyle kulaktan dolma bilgilerle olmaz..

Amacım siyasetle uğraşmak olsaydı emin ol burada senin mesajına cevap veriyor olmazdım.. Burada kimin hangi partiye oy verdiğini yada vereceğini konuşmuyoruz farkındaysan, herkesin siyasi görüşü kendinedir.. Bu arada ben siyasetçi sayılmam pek, Atatürkçü düşünce derneğinde görevli bir insanım.. Senin gibi insanları; bu tür merkezlere azıcık geçmişini öğrenmeye davet etmektende gurur duyuyorum..

Keşke gelseniz ve geçmişinizi geleceğinizi bi görebilseniz. Böyle 5-10$ verip mavi nick alarak millete ahkam kesip saygısızca konuşmayla olsaydı keşke..