Cyberxi0n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam suan 15 aktif serverim var ve hemen hemen hepsi doldu sayılıyır
CS 1.6 ~= 40-42kb/sn (5mbit ile yaklaşık 125 anlık oyuncu) oyuncu sayısı biraz az deyilmi ve baglantı hızı oldukca düsük ben 10 mbit den 30 mbit e cıkartmayı düsünüyorum ayrıca 88. ile baslıyan ipleri insanlar genelde tercih etmiyorlar 62.xx veya 212.xx sart gibi ayrıca pane linizin demosunu görseydim daha iyi olurdu.
İyi Günler .

dediğim gibi 1.5 ve 1.6 ya göre değişiyor harita vs.. isteğe göre hat yükseltilebilinir tabiki. SANET fiyatlarını biliyorsunuzdur buna kıyasla verdim fiyatı. Panelin demosu AOP - Akıllı Oyun Paneli (Benim Panelim) , www.bilisimhatti.com,www.dustarena.org den 1-2 güne yayınlanacak. Eskisini 2 yıla yakın kullanıyoruz zaten bilenler bilir sorabilirsiniz. Demo pek yayınlamak istemedik sahteciler çok 2-3 hafta içerisinde SANET DC de 212.175 ip ler de olacak şuan için yalnız 88.255 mevcut. reklam yaparken siz direkt ip den yaptıysanız yanlış yapmışsınız demekki. DNS den yapsaydınız ip ler sizin için problem cıkarmayacaktır. Ayrıca ben bağlantı hakkında bilgi verirken gerçek kullanımları söyledim. 180-190 player varken 10 mbiti full kullanıyorsunuz diyen yerler gibi bilmeden iş yapmıyoruz biz 4 yıldır birnevi bu işin içindeyim ben buna istinaden diyorum. PM den ayrıntılara inebiliriz isteklerinizi söylersiniz ona göre birşeyler söylenir.