Cobra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çoğunuz ileride ekmeğinizden olacaksınız hala farkında değilsiniz.. internette sansür ne olursa olsun OLMAMALI..

pkk sitelerini sansürleyemeyen şerefsizler sizin bizim sitemizi kapatıyor siz hala kakara kikiri yapıyorsunuz!

Hatta bazı aklı evvel süper zekalarda destek vermiş ya hayret.. neyse allah sonumuzu hayretsin.. Dünyada uygulanamayan çağ dışı uygulama bazı kafası çalışmayanlara güzel gibi görünebiliyor demekki..
Bir şeyin ne zaman b*ku çıkmaya başlarsa o zaman müdahele ediliyor. 2 sene önce 3-4 site full albümler yayınladılar bi dünya ve mp3 e yasak geldi. ***** çok yayıldı. Adam forum açıyor kullanıcı sağlayamıyor. Neden? Çünkü forumu neden açtığını kendiside bilmiyor. Açmışta laf olsun diye. Dolduramıyor. Geyiğe user gelmiyor. Ne yapcak. ***** bölüm açayım. Mp3 sitesi. Yan tarafalar kerane gibi. Nedir bu? Normalmi sence. Ben görünce utanıyorum geri kapatıyorum öyle siteleri sen gelmişsin yok millet bundan ekmek kazanıyor bi de onları destekleyenler var diyorsun. Türkiyedeki sitelerin %60 ı çok rahat bu şekilde. Madem ***** kullanıcı istiyorsun ***** site aç niye normal site açıyorsun? Hatun.com un kapatılmasını desteklemiyorum. Ama forumlarda yayınlayanların hepsini kapatsınlar.