sağolun arkadaşlar bir arkadaşın yazısı dikkatimi çekti şehrin uyuşturucu vs satan yerlerine git diye bir yazı var. yanlış anlama ustam ama ben nereden bileyim nerede satılır bu meret

onuda geçtim öyle adamların yanından bile Allah geçirmesin. Gerçi ne demek istediğini anladım arkadaşımda yinede öyleye yerlere kimseyi hiçbir neden den Allah götürmesin. Bilmediğimede seviniyorum yani...
Bu arada bir iki şüpheli buldum sanki bu gün yada yarın gidicem emniyede adamlar program istemişti yada onlar gelecek buraya onları sıkıştırtıcam bi bakalım emin olmamakla birlikte büyük ihtimal diyorum. Günahlarına girmeyelimde yine...
---
Parçalarlarsa onlarında bir işine yaramaz zaten. Bu motorları ancak boyar satarlar şerefsizler. Plakayı sök boya vur sat 250 liradan. Ben son bakımında keyfine aküsünü bile değiştirdiydim. tam 200 lira masraf ettim. Şekil verdim lambalar vs baya cancanlıydı yaa

bak yine üzüldüm işte. Ha bire durdukça modifiye çekiyordum orasına burasına. Kendi ellerimle yeni triballer kesip çıkartma yapmıştım birde üzerine. Ahhh ah özledim valla bir yanım eksildi yaa