------------------------------------------------------------------------------------------
MR.KURTBEY Resim Upload Script v1.2 [Yeni Sürüm]
------------------------------------------------------------------------------------------
KURULUM:
1- Yeni Bir DB Oluşturun Ve Bu dbye "db_ayar.inc" dosyasından isim verin.
2- SQl Dosyasını Phpmyadminden Yükleyin.
3- Dosyaları Hostunuza Atın.
Son olarakta Gerekli ayarlamaları(Db Ayarlarını vs) ayar.php ve db_ayar.inc 'den yapıp,
scripti Kullanmaya Başlayabilirsiniz.
Admin Sifresi ve Admin kullanıcı adını ayar.php den ayarlayın.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Script İle İlgili Bilgiler
-----------------------------------------------------------------------------------------
Bu script Resimleri Databaseye Aktarma Yöntemi ile Saklar. Normal Upload Değildir,
yani Verileriniz DB ye Gider. Size Tavsiyem Upload için izin verilen Resim Boyutunu
fazla Artırmayın

veri tabanınıza zarar gelmemesi için. Kaliteli Bir Hostunuz Varsa Zaten
Zarar Gelmesi Neredeyse İmkansızdır.
Script tarafımdan "19 Mart 2008" Tarihinde Yazılmıştır.
Script'in her yerini değiştirebilir, kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
Sizden tek istediğim, sayfa sonundaki "Coded By MR.KURTBEY" yazısını kaldırmamanızdır.
Script ile ilgili bir sorununuz olduğunda bana mail adresimden ulaşabilirsiniz.
Stil Duzenleme Sistemini biraz geliştirdim + Tam Sayfa Duzenleme Sistemi Ekledım.
Fakat Bazı Eksikleri Var Onuda Siz Halletmeye Calısın ör : İngilizce dil dosyasını tam olarak yapmadım.Full İngilizce Olmyor Site
Zaten İngilizcede İşinize Yaramaz, Yarar Diyorsanız "mr.kurtbey@msn.com" a Mail Atın.
Ben Zamanım Olmadıgı İçin Scripti Mukemmel Yazamadım.
Bu Versiyonda Neler Yeni ?- Flood Koruması Yazdım , Belirli Aralıklarla Resim Upload Edilebiliyor. Default 20 sn. Ayar.php'den siz ayarlarsınız.
- Bazı Fonksiyonların Duzenli Çalışması İçin Cache Sistemi Yazdım.
- Sessionlarda Ufak Hataları Düzelttim . Su An Soru8n Yok.
- Guvenlik Derecesini , .htaccesslerle vs maksimum seviyeye cıkardım . Acıgı Yok, Hacklenecegini Sanmıyorum, İf , else gibi fonksiyonları duzgun kullandıgım için bir sorun olmaz.
- Lamer kalkanı ekledım. "inc , stil , img , lang" gibi klasorlere erisim yok + htaccesslerle gucledirdim + bu klasorlere her girildiginde admine mail yollanıyor, + lamer sayacı artırılıyor lamer dahada zorlarsa Sistem otomatik onu banlıyor. Bu Şekilde Bir Sistem Yazdım
. - IP Banned Sistemi Yazdım. Adminpanelden Kontrol Ediliyor.
- Flood yapanlara belli flood sayısından sonra sistem otomatik IP Ban Koyuyor İP ye
.
Sanırım bu kadar özellik simdilik yeterli.
Benim gözumden kaçan sorunları ve eksikleri burada bildirebilirsiniz, gereken yapılacaktır.
Ayriyeten Biraz Editleyerek Normal Upload Sitesi Olarakta Kullanabilirsiniz... DEMO
İyi Kullanımlar.
Alternatif Link: İndir