Hosshell.Net Internet Hizmetleri site tasariminin altina o gun sen gelip tehdit tarzi kelimeler sarf ettiginde tasarım sahibine kendimi yazdım. hatirliyormusun msn de yazdiklarini? forumlara giderim seni rezil ederim felan hitaplarını.. yapıyorsun cok beceriklisiniz. + sizin için güzel reklam oldu. böle bir durum güzel reklam sağladı size. ben reklam ihtiyacı duymuyorum. egerki reklammiş, kötülememiş gibi niyetin olmasaydı gidip buraya + iyinet forumlarına zaman harcayıp kelimeler sarfetmezdin. demekki lekeleme ve kötüleme amaclısınki buna zaman buluyorsunuz. iyinette de yazmış olduğun arkadaş baska forumda bişiler yazmış felan diye kelamlarda bulunmuşsun. sen burda birşeyler hatta destanlar yazmişsin birakda 2 kelime cevap verme hakkım olsun. el insaf diyorum size.
tasarımın kime ait olduğunu bilmiyorum. bana direk geldi vede kendime göre düzenledim, geliştirdim.. tasarım bana ait demiyorum. sitenin altınada bakarsanız görürsün..
" Tasarımı Geliştiren: Hosshell.Net Fatih KOŞUCU' ya aittir. Bilgi için: MSN: Satis@Hosshell.Net
Hosshell.Net Internet Hizmetleri 2004-2006 "

yazmaktadır..

arkadaslar daha burdan cevaplar gelicek yazilar yazilacak ama inanin fazla vaktim yok. + arkadaslar diger forumda söle demişler. reseller felan diye. buyrun TeknoAs a sorabilirsiniz. resellermi kendi makinemmi?

neyse kolay gelsin arkadaslar. calismalarinizda basarilar..