2004 yılından beri çalışıyorum.
Domain ns'leri 24 saatte aktif oluyor. Sürekli ns çevirmiyorsanız ve sitenizi taşımıyorsanız bu işlem sorun yatarmaz. Domain konusunda acaba domainim burda güvendemi diye sorarsanız bu açıdan Türkiye'nin 1 numaralı firması derim.
Asp hostinglerimde hiç bir konuda sorun yaşamadım. Oldukça hızlı ve güzel.
Asp resellerda kendi kodladıkları panel mevcut.
Her site için bilgilergiriliyor; fakat, bu bilgileri cuteftp ye eklediğinizde çalışmıyor. Ana hesabı cuteftp 'ye ekleyip o hesaba girdiğinizde tüm siteler listeli halde çıkıyor.
Php resellerda panel olarak plesk veriyorlar. Siteler oldukça hızlı.
Php host hiç almadım.
Çalışma saatleri belli. Çalışma saatleri arasında gerek mail, gerekse telefon ile yardımcı oluyorlar. Maillerinize kısa sürede geri dönüş yapıyorlar. Bu konuda oldukça iyiler. Hostginleri TR'de kendi sunucularında host ediyorlar. Telekomdan kaynaklanan sorun olmadığında siteniz büyük ihtimal kapanmaz. Bir çalışma olursa gece 2 - sabah 5 arasında yapıyorlar ve öncesinde haber veriyorlar.
Son zamanlarda mail sorunu var. Gerçi mail sorunu 2008 yılında genel olarak her yerde var. Mynet'e mail gönderiyorum ulaşmıyor. Live.com a mail gönderdik diyorlar gelmiyor. Yabancı ülkede sunucusu olan arkadaşlarımda da var.
Genel olarak beğendiğim bir şirket. Firmalar için açtığım tüm siteleri niobeweb'de host ediyorum.