Kendi sitelerim var. Kendi kullanıcılarım var. Hiç bir sitemde cinsel veya ***** içerik bulunmaz. Küfür dahi yazılmaz. Mod'um dahi yazsa argo söz banlayıp üyeliğini silerim. Hiç bir sitemde hack ile ilgili bir bölümüm yok. Zaten kimsenin emeğine saygısızlık yapmak diye bir hakkımda yok.

Fakat bu işte profesyonelleşmiş artık bu kişi. Sadece ***** üzerine ücretli site açmış ve yatırımını bu siteye yapmış. O siteye bağlanan kişi o adresin ***** site olduğunu biliyor ve bile bile giriyor. Bu kişiye söylenebilecek birşey yokki. Adam yapmış yapacağını. 18 yaş altı girmesin diye girişte tckimlik no su mu sorsun yani. Saçmalık olarak görüyorum ***** siteleri kapatmalarını. Kendi ***** sitem yok; fakat kedi her zaman pilav yemez. Bağlanmıyorum dersem yalan söylemiş olurum. Herşeyin yeri ayrıdır. Adultsuz zaman geçmez demiyimde can sıkıntısı veya yorgunluk anında güzel gidiyor. Benimde takip ettiğim yabancı siteler var.

Müyap'ın kararına saygı duyuyorum. sitelerin çoğunda mp3 siteleri dahil liseli kızların etek altı çekimleri. Bakirelik bozarken inim inim inlettiler. Yok bilmemne yok şu yok bu derken internetteki kullanıcı nereye bağlansa bunlarla karşılaşıyor. Bu da internetteki kullanıcıyı düz duvara tırmanmaya ve saldırganlığa itiyor. Benim sitemde de iki tane kız görünce içindeki hayvanı belli ediyor.