webkit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki her iki yazımlımcı ustad'lara bir soru sorayım.
bassettiğimiz olaylar "sua dhushgo ısudf ghoıdufh" gibi konularda özgün olarak ve meta'lar örümçeğin beyenisini kazanarak üst sıralara cıkmak. video, sohbet, oyun gibi rekabetli kelimelerde dedikleriniz ne kadar önemli?, pr'mi özgünlükmü?
evet aslında güzel bir konu (pr) 'mi Yoksa (Özgürmü) ben herzaman özgür yazılım ve içerikten yanayım.

1. bir kişinin her nekadar içeri kopya olduğu halde pr 'si yüksek olup yukarıda kaldığını hatırlamıyorum. yaklaşık olarak 10 senedir netle iç içeyim ve benim işim Web Yazlım olmasına rağmen ilk yaptığım şey şudur.

1. pcmi acarım hayatım başlar pcmi kapatırım hayatım biter....

2. pc acıldıktan sonra ie. acarak googleye girerim yaklaşık 1 saat boyunca siteleri incelerim...
ve edindiğim ve her yeni öğrendiğim bilgi benim için bir altın değerindedir.

3. pr çok önemlidir aslında herşeyden önemlidir. ben pr olayına pr olarak bakmıyoum google nin para birimi olarak bakıyorum eğer ne kadar çok paran varsa okadar güçlü olursun!..

4 eğer ne kadar üç kağıtcı veya tefeci isen okadar zararın olur.

demek istediğim pr 8 olabilir! benimde pr sıfır olabilir. ama eğer içeriğin kopya ise benim içeriğim özgür ise ben seni ezer geçerim

he şu olay vardır sağlam bir pr vardır 4 5 6 7 8 vs. benim pr 0 dır hatta yeni kurulmuştur. 1 haftalık veya 1 aylıkta olablir senin sitende 5 sene lik olabilir. ve ilk birinci sıradada olabilirsin?

ama şu vardır. eğer sen orda herhangi bir başkasının yaptığı şeyi alarak oraya gelmişsen senin garantin yoktur!.

eğer ben yeni piyasada olmayan özgün ve özgür bir yazılım yaparak gelirsem seni deviririm ..

Google ne der bilirsiniz.

ya kardeşim git işin güçün yokmu senin gidip onun bunun içeriğini alıp geliyorsun kapıma bana yeni bişiler getir kimsede olmayan bişiler getir ve seni yücelteyim. ve seni sınırsız bir üye yapayım demzmi bunu send ebend e diğerleride çok iyi biliyoruz o yüzden pr savunması yapmayınız isterseniz bir başka örnek vereyim.

adamın biri web tasarımı yapıyor?
e bende web tasarımı yapıyorum aa şanşa bak aynı sektörüz e ne yapacağız tabiki birbirimizi geçeceğiz bende süper yazılım ve kimsenin bilmediği kodlamalar vs. yazı dökümanlar mevcut diğerinde ise yani karşı rakibimde ise ful ordan burdan çalınmış veya resimleri indexlenmiş ve veya yazıları indexlenmiş sitelerdeki yazıları alıp olduğu gibi sitesine koymuş. ama adamda pr 5

oda ne benimki pr2 a adamın backlinki süper ya gördünmü hemde pr si 5 :, ( ama bizimki pr 2 ve backlink 0 ,( ama ne oluyor bizim sitemiz yukarı cıkıyor adamın sitesi ya sabit kalıyor yada direk basamak basamk altta iniyor ve yerini başkaları alıyor. kısaca pr nedir salla gitsin duvara belki yapışır bi kenara