tebrikler dostum
birde şöyle düşünün google yi google yapan kim !
demişşin ayrıca diğer dediklerinde aynı olay
olayı google pr veriyor beni indexleyip yukarı taşıyor demekten her zaman senin dediğin daha önemli....google olmayan bir tema text falan keşfettği zaman...backlink olmadan zaten en yukarıya koyuyor...millete anlatmaya çalıştığımız seninde dediğin şey...
tebrikler dostum
sırtın yere gelmez
gerçöi pr almazsın ama en başta olup millete bilgi sunarsın...bütün olay bu
ama şimdi okuduklarımdan anladımki bir çok arkadaşta haklı aslında tabiki pr de önemli...ama bir okadarda fasa fiso....
olay şuna benziyor....
araba üreticisisin ve her fabrika gibi eğer otobobiller üretiyorsan tabiki ( sağlamlık testleri.vs. önemli olacak.(durumumuzda pr.) ama eğer ürettiğn arabaları sadece sen üretiyorsan herkesten farklı isen dostumun dediği gibi (birde şöyle düşünün google yi google yapan kim !) googleye tezek yemek düşer ve istesede istemesede seni indexler çünkü sen özgünsündür ve onu o yapan sensindir
sevgiler
yoruldum yav...ama bir o kadarda gençleştim aranızda bu geç saatlerde...memleketimin uyumadığını görüyorum...mecaz değil tam anlamında...bizde de bilgi var ve hindistandan aşşağı kalır yönümüzde yok...şaşırmadım desem yeridir...demekki dostlar güzel konulara yazmayı tercih ediyorlar