baştan sona tüm mesajları okudum.

kimi küfretmiş kimi hakaret kimi küçük düşürmüş kimide tebrik etmiş.

bence olaya iki açıdan bakılmalı.

1.si benim görüşüme göre bu tarz sitelere girenlerden ziyade bu hizmeti illegal ve kurallarına uygun olmadan veren kişilerdir.Malumunuz legal oalrak ***** içerik barındıran server ve websiteleride var.Niçin bunlar kapatılmıyor bunu sorgulamak lasım.

2. si bu olayın dini boyutudur.şükürki hepimiz müslümanız ve azçok bu konu hakkında Kuran'da yer alan emirleride biliyoruz kaldıki bunlar kesin ve kati olan kurallardır.Usekes arkadaşımız Kuranı Kerim'de kişilerin dini inançlarının kendine özgü oldugunu da yazar şeklinde bir açıklama yapmış.Evet bu kısım doğru ama şöyle doğru Kuran'da belli kıstaslar vardır ve bunlar tüm müslümanlar için geçerlidir ama bu cinsellik konusunda özgürlük die bişey yoktur.Bunu kabulllenmemiz gerekiyor.Amacım fetva vermek değil yeri geldiğinde bende bu hatayı yapıyorum o tarz sitelere giriyorum vs vs hepimizi girip bakıyoruz.Peki doğrumu? kesinlikle dğeil.Bizim bu şekilde davranmamız bui şi yapanlara rant sağlar.Olayı google Pr gibi düşünebilirsiniz ne kadar çok üye okadar çok hit
İşin kısası şudur herkes özeleştiri yapabilmeli vede gerçeklere Global bir şekilde yaklaşabilmelidir.Bu işi yapanada o sitelere girenede saygım sonsuz herkesin kendi hayatı ama lütfen kimse bu işin doğru olduğunu savunmasın
saygılar