Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
yaw kardeşim ben seni *********** sanmışım sen beni *********** sanmışın. hala bildiğini okuyorsun. istemiyorum paypallarını falan bana gönderdiğin 145 usd için yaptığım havaleyi geri gönder yada gönderdiğin pp yüzünden limited olan hesabımdaki havalesini zaten yaptığım 145 usd için paypalın şüpheli görüp açtığı dispute u birşeyler beyan ederek iptal et. bu miktarın havalesini zaten yapmışım sana. hala yok msn logları yok screenshotlar diyorsun. msn logları screnshotlarında beni tedirgin edecek birşey yok istediğine istediğini yolla. sen para gönderdin, paypal hesabımdaki tüm yapılan işlemler incelemeye alındı herşeyimi karıştırdı. bir daha da kimseden paypal maypal almıyorum. paypal saolsun her gelen paranın ne için geldiğini bilmek için hesabı komple durduruyor. bu kadarda olmaz. paypalını maypalını istemiyorum *********** değilsen gönderdiğin paraya açılan dispute a cevap ver yoksa gönderdiğin para sana geri gidecek olan benim havaleme olcak. *********** değilim diyosun ozaman daha ne uğraştırıyorsun beni ??