HolyBoY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
offf offf ddos ddos
ddos yemiyom diyen yalan atar çünki ddos vardır ddos vardır
yani adam 1000 zombi ile dalıyorsa hızlı bir koruma ile o an saldırı gelen ip leri( ip başına belirli bir bağlantı kotası koyarsın) kotayı aşanları banlar engeller
ama adam aynı anda 10 000 ip le dalarsa yada 50 000 iple dalarsa dünyanın en kral koruması bile durduramaz onu çünkü tüm o istekler aynı anda geliyor ve daha koruma o istekleri işeleyip gerekli işlemi yapmaya vakit bulamadan cpu lar gümlüyor cpu lar gümleyincede artık geçmiş olsun demektir

binlerce ip olayını geçtim bizim yaptığımız ( bilen bilir) programla 256K adsl hatla bile istediğimiz yeri gümletebiliyoruz. hele 1024 hat vs oldumu artık hedef site folloş olur
hack , ddos işini 2 yıldır bırakmama rağmen geçen lavuğun birileri çok kaşındı forumuma gelip küfür edip duruyorlardı ben balıyom onlar yeni üyelik açıp küfür ediyordu sitelerine bizim programla daldım ip banlıyor uyanıklar
bende onların ns leri ucurdum abartısız 5 saat down oldu telefon açtılar cebime özür rica vs ettiler durdurum saldırıyı saldırıyı kestikten 2 saat sonra anca kendilerine gelebildiler ki o serverda çok iyi bir datacenter da idi

yani diyceğim şu fazla kasmaya gerek yok ddos önlenemez. önlemeye kalkan onbinlerce yüzbinlerce dolar yatırım yapmak zorunda ki bu bile ddos yemiyceğini garanti edemez
senin program harikaydı, keşke kaldırmasaydın onu.