Yıllardır bu piyasadayım ve yıllardır algoritmadır teoridir, diye uğraşa uğraşa beynimi sulandırdım.. Algoritmadır, pagerankdır, kıldır tüydür hikaye...

Yapmanız gereken sadece bildiklerinizi insanlarla paylaşmanız yani insalığa hizmet etmenizdir. 100 tane makale yazdım attım ama hala hitim 3-5kyı geçmedi? Hiç moralinizi bozmayın, bildiğiniz şeyi yazın, bilmediğinizi öğrenip başkalarınıda bilgilendirin. Eğer yazılarınıza güveniyorsanız digg,flur,technorati,stumble, oyyla vb daha ismini sayamadığım bookmarkslara yazılarınızı ekleyin. Sonrada kalitenizi düşürmeyecek reklamlarla birlikte öncelik adsense olmak üzre click sponsorlarıyla çalışın. Ha bu yazımdan seo bi işe yaramaz, gereksizdir anlamı çıkarmayın, anlatmak istediğim herşey seo değildir, olamaz da... Siz çalışın, paylaşın Allah yardımcınız olacaktır

Bu yazdıklarım sadece bilgilerim değil, tecrübelerimdir ...

ve son olarak ''seo'' kavramıyla ilgili bişeyler geveleyenlere, ''seo''cuyum (seo=su) diyenlere kulak asmayın, emin olun onlarında sizlerden bi fazlası yok, sadece dostlar alışverişte görsün hesabı