Serkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"-bu siteye geliyorlar ama gelen hemen çıkıyor, bu işte bir bit yeniği var" demez mi?
Evet der burda binlerce algoritmadan bir tanesi binlerce olduğunu düşünürsek şiirlerininde varsın -1 i olsun..
google'den medet umar mıyım acaba? yazıp yazıp satmaz mıyım? veya dedikleriniz gibi "süper site" yapabilecek kapasitem ve param olsa "-google şöyle yaptı, böyle yaptı, acaba adsense'den karnımı doyurabilir miyim?" diye düşünür müyüm acaba?
- Ben burda senin kimden medet umacağınla ilgilenmiyorum sorunu cevaplıyorum
- Süper site yapacağın için mi soruyorsun nereden bilebilirm bildiklerimi paylaşıyorum ?
- Yazıp yazıp satmak bana akıl karı değil.. coder olarak söylüyorum..
- Adsense karnını doyurur mu doyurmaz mı onuda bilemem...
Önemli olan mantığı kavramak senin ihtiyacın olmayabilir ama olanların olabileceği için yazdım zaten...
Bu kadar cevap bu soru için adıma yeter..
iyi geceler...
ben ne ile ilgilenip ne ile ilgilenmediğinizi sormadım ki? sert üslubunuzun nedenini de anlayamadım. o yukarda alıntı yaptığınız sorularım benim gibi arkadaşların da merak ettiği ve düşündüğü konulardır diye örneklendirerek yazdım. size karşı kişisel olarak değildi o sorular.
özet olarak yazdıklarınızı yapabilecek kapasitede olsaydım/olsaydık zaten buralarda bu soruları soruyor olmaz, o dediklerinizi uyguluyor olurduk. eğer diyorsanız "-bu dediklerimi yapamayacak olanlar, hiç uğraşmasın, sadece onlar kazanır" o zaman develenip durmaktan başka çare yoktur demekki.

ama yine de bazı yerlerde haksızlık ( bilinçsiz olmaktan kaynaklanan ) ( google tarafından ) olduğunu düşünüyorum.

size de iyi geceler.