Yanlış arkadaşım yanlış.. üzerine basa basa söylüyorum yanlış....
Varan bir: Backsiz Özgün içerikli PR 6 Olan türk sitesi -> bilgiportal.com
Varan iki: Şiirlerinde geçen kelimede bile çıkabilirsin ilk sıralarda yeter ki özgün ol güncel müncel bunlar hikaye neler gördük..
Ha şunuda yapma 2 yazı yazmadım aman sabahlar olmasın diyip bırakma özgün içerik sürekli olunca değer yapar...
google'nin binbir türlü algoritması var diyoruz. hatta google analitikte sitede kaç saniye durulduğu dahi yazıyor. sitede fazla durulması google'nin siteyi sevme sebeplerinin başlarında gelmez mi? benim şiirimdeki herhangi bir kelimeye gelen adam 3 saniye durup çıktığında google "-bu siteye geliyorlar ama gelen hemen çıkıyor, bu işte bir bit yeniği var" demez mi?
Al işte olaya bak..." özgün içerik + düzgün seo + baclink "
Hocam özgün içerik baclink seo değildir adam öyle bir sistem yazmıştır ki yanına yaklaşamazsın bu adamın seosu sistemi senden daha iyidir bu adam copy paste bile yapsa sana sıralamada takar...
ben bizim yapabileceklerimiz doğrultusunda konuşmaya çalışıyorum. öyle bir sistem yazma bilgim olsa google'den medet umar mıyım acaba? yazıp yazıp satmaz mıyım? veya dedikleriniz gibi "süper site" yapabilecek kapasitem ve param olsa "-google şöyle yaptı, böyle yaptı, acaba adsense'den karnımı doyurabilir miyim?" diye düşünür müyüm acaba?
ben büyük çoğunluğumuzun "yapabilecekleri" doğrultusunda anlam çıkmazlığına düşüyorum.