DEKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu lafın hesabını sormak var aslında.. Ya dimdik lafını söyleyeceksin ya da öyleydi böyleydi yanılmışım demeyeceksin
verdiğin linkte yardımcı olup zombie_8 rumuzunu banladım. Sonra zombie_8 olarak msnden dolandırıcılık devam etti Orhan Ayhan olarak. Tekrar ban atıldı, sonrasını bilmem, kaç tane üyelik almış banlatmışsın dediğine göre demekki sende "yanlış" olan birşey var..
hocam bu sitede sizin takıldığınız şu nokta var açıklayayım ben hiçbir zaman bu sitede 1den fazla üyelik almadım. hesabım banlanınca iletişime geçebilmek için mecburen yeni hesap açtım. su anda yalan söyleyen biri olsam bir nick banlanmış banane der yenisini açarım. bende ismimi korumak istiyorum. Allaha şükür *********** olarak sadece çalınan hesabımdaki nick geçti ismim kullanılmadı.. son banlamayı sizmi yaptınız bilmiyorum ama lütfen anlayın artık benim hiçbirzaman böyle şeylerle işim olmadı olmazda..

size yönelik lafıma gelince: kendinizi benim yerime koysanız anlarsınız. ben bir günde sırf bu siteye üye olup *********** olmadıgımı anlatmak için 4-5 tane mail adresi aldım bunlarla üye oldum. herbiriyle bir mesaj yazdım mesajım silinip banlandım. ne düşünebilirim? birde bana o kadar ağır gelen bir laf varken