mirza;
zaman ayırıp cevap yazdığın için teşekkür ederim.
1. sorum için cevabın açıklayıcı olmuş fakat 2. soru da direk sonuca giderek "sanırım ben bir zarar görmem, (ödeme falan yapmam)" gibi anladım. Doğru mu anladım bilmiyorum.
Birde zarar görmemsi için hesabı durdur demişsin fakat 50 dolarlık aldığım hesap 400 500 600 dolarlık reklam verdim ve halen devam ediyoru durdurmam sanırım aptallık olur

Saygılarımla.
rica ederim .
şimdi burda zaten koponun meydana gelme ve google kuponlarının var olma sebebi denemek ve memnun kalıp aynı hesabı normal olarak ücretini ödiyerek kullanmak . ama bazıları kullan at politikasını kullandıkları için bunu söledim eyer 50 $ bi hediye kuponu sitende kullanıp ücreti bittikten sonra yaa benim elimde bir 50 $ daha var o bitince bi de arkadaşın 50 $ var diyip habire aynı promosyon kodlarını bir sitede kulllandığın zaman ve kampanyaların açık bırakıp ( Askıya ALındı ) şeklinde gibi yeni bir promosyon koduna girersen google sistemlerinde online olarak aynı domain birden fazla promosyon kodu kullandığını görip işlem yapabiliyor. ben buna istinaden dedim zarar olarak tabi öğrenirim merkezinde veya google yine bunla ilgili mail atarsan kesin ve kanuni bir yazı olmuş olabilir zarar görmessin kelimesi benim düşüncem ve yorumum olur . ilerde kötü bişeyle yinede benim yüzümden karşılaşmanı istemem .