Google adwords kelime argoritması

Kelime olarak girdiğin anahtar kelimeler arkadaşlık sohbet gibi kelimeler en çok rekabat gören kelimeler arasındadır kupon olarak girdiğin reklamların hesaplarını kullandığın zaman domain zarar görmemesi için her seferinde kampanyayı silmeni öneririm veya direkt olarak kullandığın hesabı sona erdir. bununla beraber her kupona uyguladığın metni yaratma 5.50 isteyen anahtar kelime ile ilgili içeren bir başlık yarat tabi imla ve kelime kurallarına uygun bi şekilde olursa bu rakam düşecektir. ve bazı hesaplarda şuda meydana gelebiliyor vcc yolu ile veya kredi kartı yolu aktif olan hesaplarda bu sorun çok sık yaşanıyor.

ikinci sorun olarak kullanılan hesaplarda google periyodik olarak rakamsal orantıları veya tıklamaları anlık götermiyor zamansal değerlere göre değişkenlik sağlıyor ortalama 2 saatte bir güncelleme yapıyor belirttiğin anahtar kelimeler çok hızlı bir şekil de tıklama aldığın için bu zaman zarfında bu rakamsal boyutları aştığın için google herhangi bir müdale yapamıyor . yapacağı müdale ise senin o hesabı tekrar kullandığın zaman o ödemeyi çekecektir. ip vs bir yerden bir zarar gelmez.

umarım açıklayıcı olmuştur.

Solfej adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar;
Adwords kupon alıp kullanıyorum...
Yeni reklam açarken her seferinde kelime başına farklı ücret koyuyor. Ve çoğu zaman çok yüksek oluyor. Mesela aktif olan bir kampanya da sohbet kelimesi 0,28 iken yeni oluşturmaya kalktığım da 2,80 ve ya 5,50 gibi tık başına ücretlendiriyor..
Kampanyaları silip tekrar yeniden de kursam yine aynısı oluyor. Bu bir bana mı oluyor ? Başkasına da oluyor mu ? Ya da bir yolu var mı ?
2. sorum ise;
forumdan bir kaç arkadaştan aktif hesap aldım örnek 25 ytl'ye 50$ lık aktif hesap. Fakat 50$'ı çoktan geçti, YTL parası ile belki de 500 600 YTL'lik reklam oldu ve halen de aktif hesap. Bu benim için sorun yaratır mı ? Bunun faturası kime gider ? ip den falan kullanan tespit edilir mi vs.
Saygılarımla...