systurk nikli arkadaşımızın tanıdığı bir elemandan almıştım.bende tanıdığını sonra öğrendim.
serg@crypted.ws msn adresi bu. 145usd sattıktan sonra bu adamla baya tartıştık. bana 800 usd'ye yakın pp daha bozdurmak için yollamıştı ben de *********** olduğundan şüphelendiğim için havale yapmadım. bu havaleyi de yaparsam dispute açacağından kuşkulandım. birkaç gün sonra, onun bana gönderdiği 800usd için paypal dispute açdı ve geri aldı parasını. şimdi de bana ilk sattığı ve havalesini zaten yaptığım 145 usd için dispute açılmış. geri çekilen 145 usdnin bulunduğu ilgili kısımda dispute açanın Unauthorized olduğu yazıyor. dispute u *********** olduğundan şüphelendiğim şahıs açsa onun ismi yazacaktı. Ayrıca paypaldan mail gelmiş ve orda 145usdyi gönderen hesap sahibinin izni olmadan(haberi olmadan) para gönderilmiş olabilir diye bu işlemi şüpheli bulduklarını yazıp bu işlemle ilgili gerekli bilgiyi tarafımıza iletmenizi rica ediyoruz demişler(yani ürün falan sattıysam kargo yapıp yapmadığımı falan bilmek istiyorlar).bana gelen mailin ingilizcesi aynen şöyle;
A review of recent transactions indicates that you may have received an unauthorized payment. This means that the PayPal account holder may not have authorized the payment you received. We would like to learn more about this transaction. Please log in to your PayPal account and provide some information.
şuan bununla uğraşıyorum hesabım limited olmuş durumda ve paypal adres doğruluğunun ispatını da istiyor benden. hesabımın açılması için gerekli herşeyi faxladım sonuç bekliyorum. ama bu açılan dispute u bu şahısın açtığını sanmıyorum çünkü ilgili dispute'da bu gönderen şahsın ismi yazacağı yerde Unauthorized yazıyor
Parayı yollayan kişiyede aynı tarz bir dispute gitmiş olmalı eğer o hosting domain tarzına bir hizmet aldığını beyan ederse dispute kaparın benimde başıma gelmişti eğer gerekli belgeleri yolladıysan limitin kalkacaktır