25 yaşında biri için fazla duygusal şeyler yazmışsın, yaşına göre senden daha mantıklı davranmanı ve babanla oturup uzun uzun konuşarak sorunu bi şekilde çözümlemeni beklerdim, senin davranışın daha çok 17-18 yaş lise öğrencilerininkine benzemiş, bu yorumumu bi eleştiri değil bi gözlem olarak almanı isterim
bende ilk konuyu okuduğumda o yaş civarlarında olduğunu tahmin etmiştim ama yanılmışım. Uykudelisi arkadaşım ruh hali ile duygusal anlarda yazdığı için bu şekilde anladık sanırım. Durum oradan çok zor gibi görünüyordur eminim. Babamla en son kavgamı yaptığımda 17 yaşındaydım. Öyle büyük bir kavgadıyki 3 gün sokakta yattım eve bile gitmedim. Geldi aldı sağolsun babam ve ben 3 ay sonra evden ayrıldım 8 yıl olmuş ev den ayrılalı senede 2 defa ya giderim ya gitmem. Ama şunu itiraf edeyim. Şu an diye diyecekler çık gel ama hergün kavga edeceksiniz şu an koşarak giderim.
Manuelin çözümü sorunları ya kökten çözer ya aranızı daha da bozar. Sadece kısa da olsa uzak kalmak bazı şeyleri 2 tarafada hatırlatabilir. Canını sıkmamanı ve kendini çok üzmemeni temenni ediyorum