Öncelikle şunu isteyeyim lütfen konuyu en azından bir süre silmeyin. sadece suçsuz olduğumu anlatmak için açılmış bir başlıktır.. en azından yeri burası değilse başka bir yol söyleyin kimle konusmam suçsuz olduğumu nasıl anlatmam gerekiyorsa yapayım.

kısa bir özet geçeyim
bu siteye yaklaşık 1 sene önce ZoMBiE_8 nickiyle üye oldum.. epey bi süre bu hesabımı kullandım. sanırım 3-4 ay oldu bu hesabım çalındı
https://www.r10.net/account-lisans-sa...urboyu%5D.html
https://www.r10.net/webmaster-genel-k...8e-dikkat.html
herhangi bir nick şifresi kontrol ettim 123mp3 nicki üyenin şifresini buldum acil oldugu için. yukarıdaki mesajları yazdım.
DEKAN: "banladım.. şifremi unuttum deyip şifreni geri al , mail adresi değiştirilmemiş.." demişti mesajın birinde ama mail değişmişti.

mail adresinin değiştiğini anlatmaya calıstım hatta DEKAN kendisi maili değiştiremeyeceğini söylemişti başkasına yönlendirmişti. neyse haklı olarak sonuçsuz kaldı. kim nerden bilsin benm zombie_8 hesabının sahibi oldugumu. bende nick banlı diye kendime ZoMBiE8 hesabını açtım bu sitede. onu kullanmaya başladım.
bir ay kadar zaman sonra sanırım(zamanları tam olarak hatırlayamayabilirim) eski nickim(ZoMBiE_8) tarafından yazılmış bir mesaj gördüm. o konuya birşeyler yazdım. 1 dk geçmeden banlandım. banlanmamda sebep yazmıyordu yanlış birşeymi yaptım diyerek bir üyelik aldım. "Forumda" kısmındaydı sanırım konu açtım gerçekten içimi çok yakan "*********** ayhan ve tayfası" yazısını gördüm tekrar banlandım. bunun üzerine bir hesap açtım *********** felan olmadığımı anlatmak için bir mesaj yazdım banlandı. sonra aynı sebeple bir tane daha hesap açtım oda banlandı.

bu banlamalardan sonra herşeyi DEKAN yaptıda benim üzerime atmaya çalışıyor gibi bir düşüncede vardı biraz aklımda. (yanılmısım) bu arada Tizz nickiyle üyelik aldım banlıyorlar derdimi anlatamıyorum nasıl olsa dedim işlerimi yaptım sadece.

olayın devamı iyinette bir konuda yazıyor:
2,5k Mp3 forum Sitesi Satılıktır - Webmaster Forumu

burada DEKANla tartısmıstık son mesajlara cvp yazmayınca sonunda bana inandığını sandım. konu orda kaldı biraz buruklukla beraber.
Bugün hesabıma girmeye çalıştığımda
" pr10.net domainin whoisndeki ns ile zombie8 deki mailin domainin ns leri aynı. ayrıca pr10.net whoisde mail zombi8 . Daha profosyonel ol.

Date the ban will be lifted: Hiçbir Zaman"
yazısını gördüm. ben hiçbir zaman zombie_8 nickinin bana ait oldugunu saklamadım hala alışveriş yaptıklarıma zombie_8@unigencler.com adresini veriyorum. benim saklayacak birşeyim yok. bir hesabım çalındı adım *********** oldu ki bu hesap banlandığı için(ya süreli banlanmış yada daha sonra ban açılmış dolandırma olayları bu bandan sonra gerçekleşiyor) ben suçlu bile değilim. bi dolandırıcının başı ağrımayacak kadar benim başım ağrıdı.

lütfen en azından bir süre banlamayın bende ne oldugunu anlayabileyim. DEKAN bana iyinette bu konuyu tartışmanın ayıp oldugunu söylemiştin konuyu kapatmazsanız mesajlarınıza cevapları veririm.

edit:yarın sabah okulum sonraki günde bir vizem var uyumaya gidiyorum. olurda başlık kalkmamış olursa önümüzdeki günlerde görüşürüz.
bu arada reklam başlıkları açmıştım ve bazı arkadaşlara Tizz nickinden hesap no yollamıştım. tek iletişimimiz buradaki Tizz nickli üyelik. para yatırıpta reklam kodlarını bana iletemeyen olursa(ban sebebiyle) tekrar saçma bir sebeple suçlu olmuş olacağım. bu nickle alakalı bir konu görürseniz zombie_8@unigencler.com adresini eklemelerini söylerseniz kimseyi mağdur etmemiş olurum.(umarım buda yanlış anlaşılmaz)