FFaruXX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah kimsenin başına ölümcül hastalık vermesin,Allah korusunda senin veya babanın başına gelirse çok üzülürsün sonra
Boş iş maddiyat,bugüne kadar seni o büyütmüştür heralde,şimdi sıra sende diye düşünüyorum yaşın 25 olmuş..Olayın iç yüzünü bilemem tabi ama çalıştığın işin yoksa sana bakmaktan yorulmuştur belki . sakın yanlış anlama,dedim ya olayın iç yüzünü bilmediğim için bu kadar yorum yapabilirim.
Bazı şeylerin kıymetini geç olmadan bilelim lütfen
Haklısın ama işte bazen öyle durumlar oluyor ki, sinirden insan kendini kaybedebiliyor.
Çalışıyorum, hemde uzun bi süredir çalışıyorum, babamla da uzun süredir hiç anlaşamadık, yolları ayrıma vakti diye düşünüyorum bazen, belki de en hayırlısı olur, ama nasıl ne zaman :S karışık gibi duruyor, ancak durum öyle gösteriyor ki babamla ilerki zamanlarda da anlaşamayacağız.
Aslında pek bir sorun yok, sorun babamın kötü biri olması, bir çok baba gibi
KenaNeoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sabaha kadar rap müzik dinle
tüm sıkıntını derdini alır
Rock dinleyerek üstesinden gelirim çoğu kez, önerin için teşekkürler.
Fibonacci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyi değiştirmek istiyorsan bu saatten sonra yapamazsın. Onları değiştirmen mümkün değil.
Farkındayım, ne yazıkki öyle
ManuaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kimsenin babasının seçmek gibi bir şansı olmuyor o yüzden ya kabul edeceksin ona göre şeklini alacaksın yada kişiliğini kabul ettireceksin. Ikisini de yapmaya gücün yoksa uzak dur zaman girsin araya biraz rahatlarsın
Haklısın, birazcık zaman